Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν το… κουνάει από την Μπάγερν ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 (pic)

Δεν το… κουνάει από την Μπάγερν ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 (pic)

Ο Τόμας Μίλερ ανανέωσε για ακόμη μία σεζόν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπάγερν τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μίλερ για ακόμη ένα χρόνο, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Γερμανού, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο Μόναχο για ακόμη ένα χρόνο, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του που έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μίλερ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν και από 2009 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των «Βαυαρών» αποτελώντας έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στις τεράστιες επιτυχίες και στην κυριαρχία εντός των συνόρων την τελευταία δεκαετία για τη Μπάγερν.

Στα 14 χρόνια που φορά την φανέλα του συλλόγου έχει παίξει συνολικά 772 παιχνίδια με απολογισμό 279 γκολ και 266 ασίστ, έχοντας κατακτήσει 32 τρόπαια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Τη φετινή σεζόν η συμμετοχές του έχουν μειωθεί, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις 18 φορές, τις περισσότερες ως αλλαγή, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Μπάγερν Μονάχου είχε ανανεώσει επίσης τα συμβόλαια των Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ μέχρι το 2025.

«Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην Μπάγερν για έναν ακόμη χρόνο. Μετά τον τραυματισμό μου που με κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, είμαι πλέον σε τέλεια φόρμα. Για εμένα είναι απόλαυση να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα αυτής της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε του στόχους μας τα επόμενα χρόνια και προφανώς να προκριθούμε στον τελικό του Champions League του 2025 στο Μόναχο. Το να γνωρίζω δε πως θα έχω στο πλευρό μου τον Σβεν με κάνει να νιώθω ακόμη καλύτερα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Νόιερ.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024