Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ξέρατε ότι στολίζετε λάθος το χριστουγεννιάτικο δέντρο; - Ένα βίντεο στο TikTok το επιβεβαιώνει

Το ξέρατε ότι στολίζετε λάθος το χριστουγεννιάτικο δέντρο; – Ένα βίντεο στο TikTok το επιβεβαιώνει

Influencer δημιουργεί αίσθηση ισχυριζόμενη ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον σωστό τρόπο για να κρεμάσουν τα στολίδια.

Μια γυναίκα προκάλεσε αναστάτωση στο TikTok δείχνοντας τον «ορθό» τρόπο για να κρεμάσει κανείς τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου – υποστηρίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων το κάνει εσφαλμένα.

Το βίντεο διάρκειας μόλις έντεκα δευτερολέπτων κοινοποιήθηκε από μια TikToker από τη Φλόριντα, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο @sunshinethedoggo – και γρήγορα απέσπασε πάνω από 42.000 likes καθώς και εκατοντάδες σχόλια.

Στη συνέχεια ακολουθεί η συμβουλή «Μην κρεμάτε τα στολίδια σας με αυτόν τον τρόπο», συνοδευόμενη από την εικόνα ενός μεμονωμένου στολιδιού με ιριδίζοντα χρώματα που κρέμεται από ένα δέντρο

Αντί να κρεμάτε τα στολίδια ξεχωριστά, το «κόλπο» του στολίσματος προϋποθέτει το δέσιμο τους σε ομάδες των τεσσάρων ή πέντε πριν τα στερεώσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

@sunshinethedoggo Ornament clusters are the way to go! #christmastree #christmas2023 ♬ original sound – Mariah Carey

«Το δέντρο μου είναι γεμάτο αναμνήσεις»

Η γυναίκα προτείνει τη χρήση καθαριστικού για σωλήνες ή εύκαμπτου συρμάτινου υλικού για να συνδέσετε τα στολίδια διαφορετικού μεγέθους, λέγοντας ότι «δείχνει πολύ καλύτερο» όταν κρέμονται από τα κλαδιά.

Η καινούργια της τεχνική έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους διαδικτυακούς θεατές. Αν και ένας από αυτούς αποθέωσε τη συγκεκριμένη μέθοδο γράφοντας: «Αυτό είναι καταπληκτικό!!!», ένα άλλο άτομο εξήγησε: «Το δέντρο μου είναι γεμάτο αναμνήσεις. Διακοσμητικά από διακοπές ή ειδικές περιστάσεις. Δεν έχει να κάνει με την αισθητική».

Tο βίντεο του TikTok, με τίτλο Ornament Hack For Your Christmas Tree, εμφανίζεται με τις λέξεις «Common Mistakes» (συνηθισμένα λάθη).

Στη συνέχεια ακολουθεί η συμβουλή «Μην κρεμάτε τα στολίδια σας με αυτόν τον τρόπο», συνοδευόμενη από την εικόνα ενός μεμονωμένου στολιδιού με ιριδίζοντα χρώματα που κρέμεται από ένα δέντρο.

«Κάντε αυτό αντί γι’ αυτό: Συγκεντρώστε πολλά στολίδια σε ένα κομμάτι από καθαριστικό σωλήνα», συνεχίζει, καθώς ο διακοσμητής συνδέει τα στολίδια μεταξύ τους για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα.

Η γυναίκα τοποθέτησε το μεγαλύτερο στολίδι στο κέντρο, με μικρότερα σε κάθε πλευρά, εντάσσοντας λευκές, ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις.

*Mε πληροφορίες από: DailyMail

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024