Ο νεαρός αμυντικός έχει στελεχωθεί στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα ιταλικά ΜΜΕ τον έχουν βάλει για ακόμη μία φορά στο επίκεντρό τους.
Όντας πλέον παίκτης της Εθνικής Ελλάδας πολλά βλέμματα έχουν στραφεί προς το μέλλον του και φυσικά ευρωπαϊκές ομάδες έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του. Μία από αυτές είναι η Μίλαν.
Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι ροσονέρι δεν το βάζουν κάτω υποφέρουν από αρκετούς τραυματισμούς στην αμυντική τους γραμμή και ψάχνουν να βρουν σέντερ μπακ. Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, όπως οι Γιάκουμπ Κίβιορ της Άρσεναλ, Μπενουά Μπαντιασίλε της Τσέλσι αλλά και Αλεσάντρο Μαρκατάλι που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Τζένοα στη Ρετζιάνα, βρίσκεται ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικότερα το δημοσίευμα:
«Η Μίλαν μπορεί να ξοδεύει αλλά δεν θα έχει έναν… XXL προϋπολογισμό. Για την άμυνα λοιπόν, δεν είναι απίθανο να πάει σε κάποια συμφωνία δανεισμού τον Ιανουάριο. Ο Γιάκουμπ Κίβιορ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει ήδη παίξει στην Ιταλία, στη Σπέτσια για ενάμιση χρόνο, είναι αριστεροπόδαρος, όπως δηλαδή η Μίλαν, κι έχει την ποιότητα. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα.
Η Άρσεναλ πλήρωσε 25 εκατομμύρια, θα είναι ανοικτή για τον δανεισμό του; Παρόμοια είναι η ιστορία και για τον Μπενουά Μπαντιασίλε, που… υπερπλήρωσε η Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο. Στη συνέχεια, υπάρχουν κι οι νέοι που αρέσουν.
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ και ο Αλεσάντρο Μαρκαντάλι που παίζει στη Ρετζιάνα (ανήκει στη Τζένοα). Αυτοί αρέσουν, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».
Η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καλούλου και Πελεγκρίνο λόγω τραυματισμών και ελπίζει πως μπορεί να τον αποκτήσει και με δανεισμό τον προσεχή Γενάρη.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι