Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα-Λι Φερνές: Μετά την αίτηση διαζυγίου, «χώρισαν» και στο Instagram

Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα-Λι Φερνές: Μετά την αίτηση διαζυγίου, «χώρισαν» και στο Instagram

Ο γάμος τους κράτησε 27 χρόνια και στη διάρκειά του υιοθέτησαν και μεγάλωσαν δύο παιδιά

Τα social media γίνονται αναπόφευκτα και βαρόμετρο των σχέσεων των ανθρώπων. Αυτή τη φορά χώρισαν όχι μόνο από κλίνης, στη ζωή τους, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φερνές. Το διαζύγιο-έκπληξη γκρέμισε την ιδεατή εικόνα του ζευγαριού που είχε γίνει πρότυπο για την αγάπη του και τη σχέση του.

Όσο βελούδινο κι αν έδειχνε το διαζύγιο, δεν αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας

«Χώρισαν» και στο Instagram

Τώρα, μια κίνηση ακόμη –τόσο ρεαλιστικά όσο και συμβολικά- διαχωρίζει τη θέση και των δύο ως προς τη μεταξύ τους σχέση. Ο Χιου Τζάκμαν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του κι εάν κανείς τον είχε παρακολουθήσει και πριν τον χωρισμό θα έβλεπε ότι στην ουσία, ήταν πολύ μοναχικές οι αναρτήσεις του εδώ και πολύ καιρό, πριν γίνει γνωστό το διαζύγιο των δύο ηθοποιών.

Με τη σειρά της η Ντέμπορα-Λι Φερνές, στα 67 της χρόνια, έχει κάνει ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, οπότε και έχει περιορίσει την πρόσβαση του κοινού στην προσωπική της ζωή.

Πολύ πιο διακριτική παρουσία η ίδια, με πολύ ευγενή τρόπο είχε αντιμετωπίσει κιόλας ραδιοφωνικούς παραγωγούς που της είχαν τηλεφωνήσει «On Air», λίγο καιρό αφού ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο.

Ο Χιου Τζάκμαν, στα 55 του χρόνια, από την άλλη ανεβάζει στιγμές από τη ρουτίνα του ως προς το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής του, από τις συναντήσεις με φίλους του, από περιηγήσεις του στη φύση, από το φαγητό και το ποτό του. Πάντως το γεγονός είναι ότι έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1995, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Corelli»

Πιο ενεργός κοινωνικά, επαγγελματικά αλλά και στα social media ο 55χρονος σταρ

Η αρχή και το τέλος μιας σχέσης

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1995, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Corelli». Η μεταξύ τους χημεία τους οδήγησε σε γάμο τον Απρίλιο του 1996.

Εκείνη την εποχή η σταρ της υπόθεσης ήταν η Ντέμπορα-Λι Φερνές, ενώ στην πορεία οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Ο γάμος τους κράτησε 27 χρόνια, στη διάρκεια του οποίου υιοθέτησαν και μεγάλωσαν δύο παιδιά και ο Χιου Τζάκμαν έκανε επιτυχία στο Χόλιγουντ και ως κινηματογραφικός πρωταγωνιστής.

Όταν ανακοίνωσαν επισήμως ότι χωρίζουν, με κοινή τους δήλωση προς το περιοδικό «PEOPLE», είχαν εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους για τις δεκαετίες κοινής ζωής, είχαν θέσει στο επίκεντρο τη σημασία της οικογένειάς τους και είχαν ζητήσει ιδιωτικότητα, προκειμένου να περάσουν στη νέα φάση της ζωής τους.

Πάντως όσο η Ντέμπορα-Λι Φερνές διατηρεί χαμηλό προφίλ, ο Χιου Τζάκμαν είναι ιδιαίτερα δυναμικός τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024