Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν: Πώς ζει μετά τον χωρισμό-έκπληξη με την Ντέμπορα-Λι Φερνές

Χιου Τζάκμαν: Πώς ζει μετά τον χωρισμό-έκπληξη με την Ντέμπορα-Λι Φερνές

Με ιαματικές επιλογές στην ημερήσια διάταξη, κοντά στη φύση, με δραστηριότητες, φίλους και τέχνη

Όποιος παρακολουθούσε τον Χιου Τζάκμαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον έβλεπε λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός του, που ήταν έκπληξη για όλους, να ανεβάζει στιγμιότυπα, συνήθως από την προπόνησή του, το γυμναστήριο ή μια στιγμή που απολάμβανε ένα ποτό ή ένα φαγητό, κυρίως μόνος του.

Ο πρωταγωνιστής και μετά, ωστόσο, την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Ντέμπορα-Λι Φερνές, ακολουθεί ένα προσωπικό πρόγραμμα που μοιράζεται στιγμές του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Προσέχει πολύ τη φυσική του κατάσταση

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια που έζησαν μαζί οι δυο τους, παρά τη διαφορά ηλικίας, αποτελούσαν ένα ζευγάρι πρότυπο που έδινε έμπνευση –σε μια εποχή που οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πιο αναλώσιμες- με όλον αυτόν τον καιρό που είχαν διατηρήσει τον δεσμό τους ζωντανό.

Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίζεται ιδιαίτερα απασχολημένος, ύστερα από την ανακοίνωση του χωρισμού.

Στα 55 του χρόνια πλέον, ο πρωταγωνιστής του «Wolverine» φαίνεται ότι περνάει πολύ χρόνο στη φύση που δρα ιαματικά τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα.

Ιδιαίτερα δραστήρια ζωή κοντά στη φύση, αλλά και με φίλους

Κάνει εντατικά όλες τις αθλητικές του δραστηριότητες για τις οποίες φημίζεται κιόλας, ως άνθρωπος που όχι μόνο αγαπάει τα σπορ, αλλά χρωστάει στη φυσική και αθλητική του κατάσταση πολλούς από τους ρόλους που του εμπιστεύτηκαν τόσο σε ταινίες δράσης όσο και στα θεατρικά μιούζικαλ που παίζει.

Έτσι εμφανίζεται –και μέσα από τις σέλφι που συνηθίζει να αναρτά τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όσο και στο Instagram- να περνάει χρόνο στην καλιφορνέζικη ακτογραμμή.

Συναντά τους διάσημους φίλους του από το Χόλιγουντ, όπως την Τέιλορ Σουίφτ και τον Ράιαν Ρέινολντς

Να κάνει σπορ στη θάλασσα προφανώς, να κάνει ποδήλατο, να σκαρφαλώνει σε απόκρημνους βράχους, να βρίσκεται με φίλους του και να διασκεδάζει μαζί τους στο ηλιοβασίλεμα.

Όπως γράφει στον τίτλο της ανάρτησής του, άλλωστε, αυτές ήταν μόνο 48 ώρες στην Καλιφόρνια.

Πολύ γεμάτες με όλα εκείνα τα υλικά που χρειάζεται κανείς για να γεμίσει τις μπαταρίες του, να δυναμώσει και να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά από ένα τόσο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως ένας χωρισμός, ύστερα από τόσα χρόνια.

Χόλιγουντ και social media

Επίσης, μετά την αλλαγή αυτή στη ζωή του, έχει εμφανιστεί να συναντά τους διάσημους φίλους του από το Χόλιγουντ, όπως την Τέιλορ Σουίφτ και τον Ράιαν Ρέινολντς.

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του δίνουν και παίρνουν, αφού στον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον ακολουθούν 33 εκατομμύρια ακόλουθοι, ενώ στην πλατφόρμα του Instagram έχει 31,4 εκατομμύρια followers.

O ήλιος και ο καρκίνος του δέρματος

Μάλιστα, επειδή ο σταρ ως Αυστραλός που χαίρεται τον ήλιο κι έχει εκτεθεί για μεγάλα διαστήματα στη ζωή του σ’ αυτόν, έχει δώσει μάχες με τον καρκίνο του δέρματος, του συστήνουν να προσέχει τον εαυτόν του.

Εκείνος εξάλλου πρώτος έσπευσε να αποκαλύψει την περιπέτειά του και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με ειδικά τσιρότα, μετά από κάποιες μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό του για τις βιοψίες.

Θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώνει το κοινό και να υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι για την υγεία όλων όσων εκτίθενται στην ηλιακή ενέργεια, να χρησιμοποιούν αντηλιακό, να προστατεύονται καταλλήλως και να εξετάζονται γι’ αυτή τη μορφή καρκίνου.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024