Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίζουν Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα Λι Φέρνες – Το τέλος ενός γάμου 27 χρόνια μετά

Χωρίζουν Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα Λι Φέρνες – Το τέλος ενός γάμου 27 χρόνια μετά

«Η οικογένεια μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας».

Για χρόνια τα ταμπλόιντ δεν τους άφηναν σε ησυχία. Έγραφαν θέματα επί θεμάτων για τον κούκλο Χιου Τζάκμαν, που είναι παντρεμένος και πιστός σε μια γυναίκα, τη Ντέμπορα Λι Φέρνες, υπεραταλαντούχα ηθοποιό, όχι όμως εκπάγλου καλλονής, 13 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερη του.

Ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός όμως και η 67χρονη συμπατριώτισσα σύζυγος του, με την οποία και προχώρησαν στην υιοθεσία δύο παιδιών δεν έδωσαν ποτέ σημασία σε αυτά τα κακεντρεχή σχόλια, με τον ίδιο να δηλώνει, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, πανευτυχής που παντρεύτηκε τον πρώτο του, κεραυνοβόλο έρωτα.

«Ευλογηθήκαμε να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί»

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 27 ολόκληρα χρόνια και οι γάμοι ανάμεσα σε μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα και έναν νεότερο άνδρα, όχι μόνο δεν σοκάρουν, αλλά παρουσιάζονται σαν την τάση της εποχής. Ατυχώς, χθες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι, που πορεύτηκε πλάι πλάι σχεδόν τρία χρόνια μαζί, χωρίζει διατηρώντας ως πρώτη προτεραιότητα την όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν μαζί.

«Ευλογηθήκαμε να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί σαν σύζυγοι σε έναν υπέροχο και αγαπημένο γάμο. Το τάξιδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να κυνηγήσουμε ξεχωριστά την προσωπική μας ανάπτυξη», έγραφε η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, πυ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People.

«Προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και ευγένεια. Εκτιμούμε βαθύτατα την κατανόηση και τον σεβασμό σας στην ιδιωτικότητα της οικογένειας μας που προσπαθεί να βρει το δρόμο της σε αυτή τη μεταβατική περίοδο στις ζωές μας», κατέληξε το ίδιο κείμενο.

Έρωτας με τη πρώτη ματιά

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φερνές παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996 και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.
Γνωρίστηκαν το 1995, στα γυρίσματα της αυστραλιανής σειράς «Corelli» στην οποία έπαιζαν και γρήγορα ερωτεύτηκαν. Η Ντέμπορα Λι Φέρνες ήταν ήδη γνωστή ηθοποιός και ο Χιου Τζάκμαν έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, μετά τη σχολή υποκριτικής. Παντρεύτηκαν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

«Η Ντέμπορα ήταν μεγάλη σταρ… με πήραν με το αυτοκίνητο και καθόταν μπροστά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είχε δηλώσει το 2017 στο People ο Χιου Τζάκμαν, περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση. «Έβγαλε τη ζώνη, γύρισε και άπλωσε το χέρι της, έβγαλε τα γυαλιά ηλίου και είπε “Γεια, είμαι η Ντέμπορα Λι Φέρνες, χαίρομαι που σε γνωρίζω”. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα “μου αρέσει αυτό το κορίτσι”», είχε συμπληρώσει.
Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε κόκκινο χαλί ήταν τον Μάιο, στο Met Gala, ενώ δύο μήνες αργότερα παρακολούθησαν μαζί τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024