Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν: Δημόσια έκκληση για συμπερίληψη τυφλού μικρού μαθητή

Χιου Τζάκμαν: Δημόσια έκκληση για συμπερίληψη τυφλού μικρού μαθητή

Γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία, η κάθε του δημόσια παρέμβαση έχει επίδραση

Με 31,5 εκατομμύρια ακόλουθους στον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιεί συχνά το δημόσιο βήμα που του εξασφαλίζει η αναγνωρισιμότητά του, o Χιου Τζάκμαν, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν όλους.

Είναι γνωστές οι δημόσιες παρεμβάσεις του στο παρελθόν για την πρόληψη ως προς την αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, καθώς ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει, ως Αυστραλός που έχει εκτεθεί ιδιαίτερα στον ήλιο στις παραλίες της χώρας του, ανάλογο πρόβλημα υγείας.

Κατά καιρούς, ανεβάζει τις φωτογραφίες του, μετά από κάποια σχετική χειρουργική επέμβαση και περνάει και το κατάλληλο μήνυμα προς το κοινό για προστασία από τον ήλιο και τους κινδύνους του.

Η τελευταία δημόσια έκκληση

Αυτή τη φορά, ο Χιου Τζάκμαν σε story του στο Instagram, αναπαρήγαγε ένα viral βιντεάκι που αφορά την πρώτη ημέρα στο σχολείο ενός μικρού μαθητή που είναι τυφλός. Στην ανάρτησή του αυτή καλούσε τους θαυμαστές του να τον βοηθήσουν να εντοπίσει το παιδάκι, τον Άστον, προκειμένου να του ευχηθεί να έχει μια υπέροχη σχολική χρονιά.

Η μητέρα του Άστον στο πρωτότυπο, αρχικό βίντεο αναφέρει ότι η συμπερίληψη ξεκινάει από το σπίτι και οι γονείς θα πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους γι’ αυτά τα πράγματα, προτού στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, κάθε χρόνο. Και τονίζει η ίδια ότι μια τέτοια συζήτηση, πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον γιο της.

Οι… αντισυμβατικές του επιλογές

Κατά καιρούς, βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά άρθρα για την προσωπική ζωή του Χιου Τζάκμαν. Προκαλεί το ενδιαφέρον τους το γεγονός ότι επέλεξε να παντρευτεί μια γυναίκα μεγαλύτερή του σε ηλικία, την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του τότε που τη γνώρισε, τη γλυκύτατη Ντέμπορα-Λι Φαρνές και μαζί να υιοθετήσουν δύο παιδιά. Η ιστορία αγάπης τους είναι μοναδική, ιδιαίτερα ρομαντική και αξιοζήλευτη.

Από πρόσφατη εμφάνισή του

Ο ίδιος ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, απόλυτα αφοσιωμένος στη γυναίκα και τα παιδιά τους και βεβαίως στην καριέρα του. Πολύ συχνά τον βλέπουμε στον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook να κάνει αναρτήσεις που αφορούν την καθημερινή του άσκηση και προσωπική προπόνηση, προκειμένου να διατηρήσει την εμφάνισή του και την αθλητική του φυσική κατάσταση που συχνά απαιτούν οι ρόλοι του, καθώς και τις δεινές χορευτικές του ικανότητες.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024