Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μισέλ Φάιφερ: Με σέλφι, χωρίς μακιγιάζ, γιόρτασε 3 εκατ. followers

Μισέλ Φάιφερ: Με σέλφι, χωρίς μακιγιάζ, γιόρτασε 3 εκατ. followers

«Πρωταγωνίστρια» και στο Instagram στα 65 της χρόνια, φυσική και πηγαία

Γοητευτική, ακομπλεξάριστη και φυσική, έβγαλε σέλφι και την ανάρτησε στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μισέλ Φάιφερ, ευχαριστώντας τα τρία εκατομμύρια ακόλουθους που μόλις συμπλήρωσε πρόσφατα.

Από τον καναπέ του σπιτιού της, στα 65 της χρόνια, με καθαρό πρόσωπο, χωρίς ίχνος μέικ απ, ντυμένη casual με ένα απλό γκρι φούτερ, πόζαρε στον δικό της φακό, χαμογελαστή και λαμπερή, με το… σήμα-κατατεθέν της σε πρώτο πλάνο.

Τα περίφημα ζυγωματικά της που θα μείνουν αξέχαστα από την εμφάνιση και την ερμηνεία της στην ταινία «Ο Σημαδεμένος» (1983) με τον άλλον μεγάλο ηθοποιό του Χόλιγουντ, τον Αλ Πατσίνο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί μετέπειτα και στη ρομαντική κομεντί «Φράνκι και Τζόνι» (1991).

«Ιέρεια» του στυλ

Δεν έχει αποχωριστεί άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σπουδαίας κινηματογραφικής της καριέρας την προσεγμένη της τόσο κλασάτη εμφάνιση. Τόσο σε ιδιωτικές της στιγμές που την έχουν απαθανατίσει οι φωτογράφοι, είναι προσεγμένη και απλή, ανεπιτήδευτη και όμορφη όσο και στο «κόκκινο χαλί» στις επίσημες πρεμιέρες και τα χολιγουντιανά events όπου παρουσιάζεται με τις προσεγμένες τις glamour τουαλέτες και τα λαμπερά κοσμήματα, κλέβει την παράσταση και την προσοχή θαυμαστών και κοινού.

«Πρωταγωνίστρια» και στο Instagram

Μια φορά σταρ, παντού και πάντα σταρ. Η Μισέλ Φάιφερ τόσο γνωστή στο παρελθόν για την ξανθή της bob, κουπ της κώμης της που αναδείκνυε τις εκπληκτικές γραμμές του προσώπου της, το χρώμα των ματιών της και τις ερμηνευτικές της δεξιότητες, δεν μένει εκτός της εποχής της.

Έχει δικό της ενεργό λογαριασμό στο Instagram που ενημερώνει λελογισμένα με δικές της προσωπικές στιγμές -από τα ζωάκια της, μέχρι τους αγαπημένους της ανθρώπους- και δεν διστάζει να συνδέεται με τις άλλες φίλες και συναδέλφους της από το Χόλιγουντ. Πρόσφατα, μάλιστα, με ανάρτησή της, ευχήθηκε στις δύο αγαπημένες της φίλες –λέων στο ζώδιο κι οι δυο τους- για τα γενέθλιά τους, τη Βαϊόλα Ντέιβις και την Τζίλιαν Άντερσον, τη γνωστή μας πρωταγωνίστρια από τα «X-Files».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024