Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν: Γράφει βιβλίο για τη ζωή του με αποκαλύψεις «βόμβα» για το διαζύγιό του

Χιου Τζάκμαν: Γράφει βιβλίο για τη ζωή του με αποκαλύψεις «βόμβα» για το διαζύγιό του

Η αυτοβιοβιογραφία του Χιου Τζάκμαν θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και αποκαλύψεις «βόμβα».

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του μετά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ντέμπορρα Λι-Φέρνες, ύστερα από 27 χρόνια. Σύμφωνα με το US Weekly, ο Αυστραλός ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της συγγραφής του βιβλίου του. Όπως τονίστηκε από τη πλευρά του η αυτοβιοβιογραφία του Χιου Τζάκμαν θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και αποκαλύψεις «βόμβα».

«Ο Χιου επιλέγει να γράψει αυτό το βιβλίο τώρα γιατί επιτέλους είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με το διαζύγιο» δήλωσε συνεργάτης του και πρόσθεσε: «Θα μιλήσει για τη ζωή του και θα ανοιχτεί όσο ποτέ άλλοτε».

Όταν η Ντέμπορρα Λι-Φέρνες μίλησε για το διαζύγιό τους

Η Αυστραλή ηθοποιός και παραγωγός Ντέμπορα-Λι Φαρνές εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Χιου Τζάκμαν. Σύμφωνα με τη Daily Mail το ραδιοφωνικό δίδυμο Κάιλ Σάντιλαντς και Τζάκι «Ο» Χέντερσον κάλεσε κατά λάθος την ηθοποιό ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του «The Kyle & Jackie O Show».

Το διάσημο ζευγάρι από την Αυστραλία σόκαρε τους θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Όταν εκείνη απάντησε στην κλήση τους εκείνοι σοκαρισμένοι είπαν: «Βασικά σε καλέσαμε κατά λάθος, είναι γελοίο. Δεν είχαμε σκοπό να σε καλέσουμε πραγματικά. Αλλά τώρα που είσαι εδώ, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Σε αγαπάμε, ελπίζουμε να είσαι καλά». H ηθοποιός δεν έδειξε να ενοχλείται από το απρόσμενο τηλεφώνημα. «Απλά αισθάνομαι ότι είναι πολύ νωρίς. Δεν θέλω να εμπλακώ σε τίποτα. Αλλά σε αγαπάμε και μας τηλεφωνείς όταν θέλεις να μιλήσουμε» συνέχισε ο Σάντιλαντς. «Σας ευχαριστώ, παιδιά. Πραγματικά, το εκτιμώ πολύ» απάντησε η Ντέμπορα-Λι Φαρνές πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Έρωτας με τη πρώτη ματιά

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φερνές παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996 και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Γνωρίστηκαν το 1995, στα γυρίσματα της αυστραλιανής σειράς «Corelli» στην οποία έπαιζαν και γρήγορα ερωτεύτηκαν. Η Ντέμπορα Λι Φέρνες ήταν ήδη γνωστή ηθοποιός και ο Χιου Τζάκμαν έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, μετά τη σχολή υποκριτικής. Παντρεύτηκαν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

«Η Ντέμπορα ήταν μεγάλη σταρ… με πήραν με το αυτοκίνητο και καθόταν μπροστά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είχε δηλώσει το 2017 στο People ο Χιου Τζάκμαν, περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση. «Έβγαλε τη ζώνη, γύρισε και άπλωσε το χέρι της, έβγαλε τα γυαλιά ηλίου και είπε “Γεια, είμαι η Ντέμπορα Λι Φέρνες, χαίρομαι που σε γνωρίζω”. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα “μου αρέσει αυτό το κορίτσι”», είχε συμπληρώσει.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε κόκκινο χαλί ήταν τον Μάιο, στο Met Gala, ενώ δύο μήνες αργότερα παρακολούθησαν μαζί τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024