Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν: «Χρυσή» κάνει την πρώην σύζυγο για να μην αποκαλύψει τα μυστικά του

Χιου Τζάκμαν: «Χρυσή» κάνει την πρώην σύζυγο για να μην αποκαλύψει τα μυστικά του

Κάνει κινήσεις προς την Ντέμπορα-Λι Φερνές, προκειμένου να καταλήξει στην υπογραφή σχετικής συμφωνίας

«Το τέλος μιας σχέσης» για τον Χιου Τζάκμαν και την Ντέμπορα-Λι Φερνές δεν έρχεται χωρίς σοβαρές διευθετήσεις ανάμεσά τους. Δεν είναι μόνο τα δύο παιδιά που έχουν υιοθετήσει, αλλά και η τεράστια περιουσία που μοιράζονται.

Πληροφορίες που επικαλείται το «The Blast», θέλουν τον Χιου Τζάκμαν να κάνει κινήσεις προς την Ντέμπορα-Λι Φερνές, προκειμένου να καταλήξει στην υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας για την κοινή τους ζωή.

Γιατί θέλει ρήτρα εμπιστευτικότητας

Τι θα μπορούσε να φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί; Τι προσωπικό στοιχείο είναι αυτό που δεν θέλει ο Χιου Τζάκμαν να διαρρεύσει προς την κοινή γνώμη, όταν ο ίδιος έχει επίσημους προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του;

Αλληλο-συμπληρώνονταν για σχεδόν 30 χρόνια

Οι δυο τους έζησαν μαζί για 27 χρόνια παντρεμένοι. Υιοθέτησαν δύο παιδιά και για όλον αυτόν τον καιρό, υπήρξαν αξιοζήλευτο ζευγάρι.

Τουλάχιστον στα μάτια του κοινού, είναι χαρακτηριστικά άλλωστε τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την κοινή τους ζωή και τη σχέση τους.

Ξεχώριζαν για την αγάπη που εξέφραζαν μεταξύ τους κι εξέπεμπαν στους άλλους, αλλά και τη σπάνια σταθερότητα κυρίως για τους διάσημους σταρ του θεάματος. Γι’ αυτό και ο χωρισμός και το επικείμενο επίσημο διαζύγιό τους έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή σόου μπιζ.

Δίνει γη και ύδωρ από την περιουσία του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός είναι έτοιμος να δώσει στην Ντέμπορα-Λι Φερνές ένα μεγάλο μέρος από την περιουσία του που εκτιμάται ότι φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, εάν εκείνη συμφωνήσει και υπογράψει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Οι πηγές κάνουν λόγο για έντονη επιθυμία του Χιου Τζάκμαν να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή μυστική και δεν θα ήθελε να διαρρεύσουν μυστικές πληροφορίες και λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα μέσα ενημέρωσης. Βέβαια, ήδη έχει ξεσηκώσει ντόρο με αυτές τις φημολογούμενες προθέσεις του.

Μετά τον χωρισμό, εκείνος αποζητάει την παρέα των διάσημων φίλων του και την επαφή με τη φύση

Θέλει τον έλεγχο και μετά το τέλος της σχέσης ο Χιου Τζάκμαν

Όπως υποστηρίζεται από πηγή που πρόσκειται στο περιβάλλον του ζευγαριού, η κίνηση αυτή έχει πολύ λίγο να κάνει με τα χρήματα, αλλά αφορά απολύτως την επιθυμία να κρατήσει τον έλεγχο ο Χιου Τζάκμαν, καθώς είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά που δεν θέλει με τίποτα να εκτεθούν δημοσίως.

Στην κοινή τους δήλωση, όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, είχαν σημειώσει πόσο ευλογημένοι ήταν που μοιράστηκαν σχεδόν τρεις δεκαετίες από τη ζωή τους μαζί ως σύζυγοι σε έναν γάμο γεμάτο αγάπη. Και ότι τώρα το ταξίδι τους αλλάζει ρότα και θα αφοσιωθούν στη προσωπική τους ανάπτυξη.

Οι δυο τους έζησαν μαζί για 27 χρόνια παντρεμένοι και υιοθέτησαν δύο παιδιά

Μάλιστα, επεσήμαναν ότι τα παιδιά τους, ο Όσκαρ, 23 ετών και η Έιβα, 18 χρονών,  συνεχίζουν να αποτελούν την υψηλότερη προτεραιότητά τους. Εν προκειμένω, είχαν αναφέρει στην ανακοίνωση ότι δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση για το διαζύγιό τους, αφήνοντας την αίσθηση ότι χώρισαν φιλικά.

Ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ήταν προδιαγεγραμμένος από καιρό ο χωρισμός τους, κάτι που επέσπευσε η πανδημία, καθώς και η απεργία του Χόλιγουντ.

Παρόλο που δούλεψαν πάνω στα θέματα που τους απασχολούσαν κι οι δύο βρήκαν ότι έχει χαθεί η παλιά μαγεία που τους συνέδεε και δεν είχαν λόγο να συνεχίσουν να είναι πλέον μαζί.

(Πηγή φωτογραφιών: https://www.instagram.com/thehughjackman/)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024