Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατήγγειλε τη Σίτι ο Μεντί και ζητά αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων

Κατήγγειλε τη Σίτι ο Μεντί και ζητά αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων

Ο Μπενζαμέν Μεντί κατήγγειλε τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μη καταβολή των μισθών του, το διάστημα που κατηγορούνταν για βιασμό.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός της Λοριάν, Μπενζαμέν Μεντί, κατήγγειλε τη Μάντσεστερ Σίτι για μη καταβολή των μισθών του, όταν κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε αθώος για αυτές τις πράξεις.

Ο αριστερός μπακ, ο οποίος έγινε ο πιο ακριβός αμυντικός στον κόσμο όταν η Σίτι τον απέκτησε για 52 εκατομμύρια λίρες (59 εκατομμύρια ευρώ) από τη Μονακό, αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα το 2021, αλλά φέτος κρίθηκε αθώος για όλα.

Ο Μεντί, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Σίτι τον Αύγουστο του 2021, από τότε προσπαθεί να πείσει την αγγλική ομάδα να του πληρώσει τους μισθούς μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το οποίο έληξε τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Μεντί έχει καταγγείλει τη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να του καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στα σχεδόν δύο χρόνια που τέθηκε σε αναστολή.

«Δεν έχει πληρωθεί κανέναν μισθό από τον Σεπτέμβριο του 2021. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν του έχει καταβάλει μισθό από τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού ο Μεντί κατηγορήθηκε για πολλά αδικήματα για τα οποία απαλλάχθηκε», δήλωσε η δικηγορική εταιρεία που θα εκπροσωπήσει τον 29χρονο Γάλλο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Μεντί κέρδισε τρεις Premier League, ενώ πανηγύρισε με την Γαλλία την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στη Ρωσία.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024