Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέος θέλει να πάει... στο Survivor - «Θα ανέβει η τηλεθέαση», απάντησε ο Ατζούν

Ο Μπέος θέλει να πάει… στο Survivor – «Θα ανέβει η τηλεθέαση», απάντησε ο Ατζούν

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι και του εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στο... Survivor

Μετά τις ακροβασίες στους δρόμους του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να μπει στο Survivor ώστε να αποδείξει και εκεί τις ικανότητες του να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε με τον παραγωγό του τηλεπαιχνιδιού Ατζούν Ιλίτζαλι που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, του εξέφρασε την επιθυμία του για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έφτασε στον Βόλο με το λίαρ τζετ του, που προσγειώθηκε στη Νέα Αγχίαλο

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού «Volos 9,86» ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως δεν έχει να πει κάτι για τη συνάντηση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, όμως, παραδέχθηκε ότι δειπνήσανε μαζί και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.

«Ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας», είπε ο Αχιλλέας Μπέος

«Είπε θα το συζητήσει με τους συντελεστές για να ανέβει η τηλεθέαση», είπε ο Αχιλλέας Μπέος ότι του απάντησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου ο Τούρκος παραγωγός έφτασε στον Βόλο με το λίαρ τζετ του, που προσγειώθηκε στη Νέα Αγχίαλο.

H παρουσία του Ατζούν Ιλίτζαλι στον Βόλο, έχει να κάνει με πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, είπε ακόμη ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr. «Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας», κατέληξε.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024