Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι»

Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος για όσους τον αντιπολιτεύονται

Σε συνέντευξη του, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε μύδρους προς τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο δήμαρχος Βόλους ανέφερε πως όσοι τον αντιπολιτεύονται επιχειρούν, όπως λέει, να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

«Η πόλη μέχρι και τον Μάρτιο θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έως το μεσημέρι πιστεύω θα έχει λύθει το οικονομικό ζήτημα για να πληρωθούν όσοι έβαλαν πλάτη. Από το κράτος έχουν μπει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γραφειοκρατίας. Όλα αυτά τα πληρώνει η πατρίδα μου και ο ελληνικός λαός. Οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν τη διάθεση, αλλά πρέπει να βγουν νόμοι για να καταργηθούν αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος του Βόλου.

«Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

«Τον Δεκέμβριο κλείνω 9 χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό».

Πρόσθεσε δε ότι «Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Βόλος μέχρι και τον Μάρτιο

Ο δήμαρχος του Βόλου ανέφερε πως η πόλη θα είναι μέχρι και τον Μάρτιο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Επίθεση του Μπέου στα τοπικά ΜΜΕ – «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας;»

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες.

«Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024