Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αχιλλέας Μπέος: Τι λέει ο πολίτης που τον «μπουγέλωσε» με τη μάνικα - Το παρασκήνιο πίσω από το επεισόδιο

Αχιλλέας Μπέος: Τι λέει ο πολίτης που τον «μπουγέλωσε» με τη μάνικα – Το παρασκήνιο πίσω από το επεισόδιο

Ο Γιώργος Ταταριώτης βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο πολιτικού αντιπάλου του Αχιλλέα Μπέου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ ο δήμαρχος Βόλου καθάριζε τον δρόμο.

Το παρασκήνιο του σοβαρού επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, κατά το οποίο ενώ ο δήμαρχος Βόλου πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού στην οδό Δημητριάδος μαζί με συνεργεία του δήμου, πήρε ξαφνικά τη μάνικα και «μπουγέλωσε», έναν πολίτη, εξιστόρησε το θύμα, ο δικηγόρος, Γιώργος Ταταριώτης.

Ο Γιώργος Ταταριώτης βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου, ο οποίος είναι πολιτικός αντίπαλος του Αχιλλέα Μπέου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές όταν συνέβη το περιστατικό.

Παρόλο που από το περιβάλλον του δημάρχου γίνεται λόγος για μία κίνηση που συνέβη κατά λάθος ο κ. Ταταριώτης μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή T-Live, δήλωσε ότι όλα έγιναν επίτηδες.

«Όποιος κάνει κατά λάθος κάτι ζητάει συγγνώμη. Στην προκειμένη περίπτωση, τη δική μου φαίνεται προφανώς και από το βλέμμα του πριν ότι με είδε, με εντόπισε, πήγε, πήρε στιγμιαία τη μάνικα από τον εργαζόμενο και την έσβησε πάνω μου, εσκεμμένα», είπε αρχικά.

«Όταν εντόπισε εμένα, πήγε, άρπαξε τη μάνικα και…»

«Ήμουν έξω από το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου του κυρίου Παπαπέτρου όπως και πάρα πολύς κόσμος», προσέθεσε και όπως είπε υπήρξαν αντιδράσεις «με την έννοια ότι όλοι βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις του σόου που έκανε ο δήμαρχος. Βιντεοσκοπούσαν όλοι τη διαδικασία. Αυτό που άκουσα πριν από λίγο ότι ένας συνεργάτης του ήταν πίσω από ένα βυτιοφόρο και βιντεοσκοπούσε τον δήμαρχο να έπεται και να καθαρίζει τον δρόμο με τη μάνικα για 3-4 λεπτά και 5-6 μέτρα. Αυτό ήταν το σόου του. Αυτό λοιπόν το βιντεοσκόπησαν κι αυτοί που βρίσκονταν έξω από το εκλογικό κέντρο του Νικόλαου Παπαπέτρου. Σ’ αυτή τη φάση φάνηκαν κι αυτά που είναι πίσω από τις κάμερες που παρουσιάζει ο δήμαρχος. Μεταφέρει τις εικόνες όπως θέλει αυτός», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Ταταριώτης  η διαδικασία ξεκίνησε 5-10 μέτρα πριν το εκλογικό γραφείο του κ. Παπαπέτρου. «Στήθηκαν τα βυτιοφόρα, ο δήμαρχος με τις κίτρινες γαλότσες και η κουστωδία του όπως τα μικρά παιδιά πριν την παρέλαση κι όταν δόθηκε το σύνθημα ξεκίνησαν όλοι, ο δήμαρχος με τη μάνικα για 5-10 μέτρα και στη συνέχεια την έδωσε στους εργαζόμενους. Κάποια στιγμή όταν εντόπισε εμένα, πήγε, άρπαξε τη μάνικα και την έσβησε πάνω μου, περιμένοντας προφανώς να αντιδράσουμε. Κανείς μας δεν αντέδρασε. Είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτό το πράγμα και στη νοοτροπία γενικότερα εδώ και εννέα χρόνια του δημάρχου και στον πολιτισμό του οπότε όλοι σταθήκαμε στο ύψος μας», συμπλήρωσε.

«Ο σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει ο καθαρισμός από εκεί»

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος ΔΕΟΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, από την πλευρά υποστήριξε ότι  «ο καθαρισμός ξεκίνησε 5-10 μέτρα πριν το εκλογικό κέντρο. Για όσους ξέρουν τον Βόλο, το εκλογικό κέντρο του κυρίου Παπαπέτρου βρίσκεται στην αρχή της οδού Δημητριάδος που εκείνο το βράδυ υπήρχε ο σχεδιασμός να ξεκινήσει ο καθαρισμός από εκεί. Άρα που είναι το περίεργο εκεί ήταν αρχή της οδού και εκεί ξεκινήσαμε».

Όσον αφορά τα όσα του καταλογίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι για σόου ο ίδιος απάντησε: «Ο δήμαρχος το χρησιμοποιεί κατά κόρον γιατί έτσι πρέπει να γίνεται, να ενημερώνονται οι πολίτες για τις ενέργειες που γίνονται στην πόλη τους» και σημείωσε πως δήμαρχος βρίσκεται 24 ώρες 24ωρο στους δρόμους, καθώς «έχει να κοιμηθεί τουλάχιστον 20 ημέρες πάνω από 2-3 ώρες». Μάλιστα όπως είπε το βράδυ που «χτύπησε» τον Βόλο η κακοκαιρία «Elias», ο Αχιλλέας Μπέος έκλαιγε, ενώ είναι ένας άνθρωπος που δεν κλαίει ποτέ.

«Το έκανε εσκεμμένα κι αυτό φαίνεται από την εικόνα»

Γιώργος Ταταριώτης

Ο ίδιος απέδωσε σε λάθος ό,τι συνέβη με τη μάνικα και έκανε λόγο για προκλήσεις των παραβρισκόμενων. «Είχαν δει ότι είμαστε εκεί και γι’ αυτό ήταν μαζεμένοι με τα κινητά τους. Ειρωνεύονται συνέχεια και το κάνουν σε ανθρώπους που είναι 24 ώρες το 24ωρο εκεί. Τον προκαλούν διαρκώς και συνεχώς».

«Πάρτε τα στοιχεία από τον χασοδίκη και κάντε του και αλκοτέστ»

Πάντως, ο κ. Ταταριώτης επέμεινε στην άποψή του ότι δεν πρόκειται για λάθος και άφησε «αιχμές» για τη συμπεριφορά του δημάρχου. «Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αν δείτε τις κινήσεις του παίρνει τη μάνικα και τη στρέφει προς τα εμένα που ήμουν και μακριά από το πεζοδρόμιο».

«Όποιος το κάνει κατά λάθος ζητάει συγγνώμη. Αν δείτε κάποιον που περπατάει στο πεζοδρόμιο και τον βρέξετε επειδή πατήσατε μία λακκούβα με νερό, δεν θα του ζητήσετε συγγνώμη; Αν πλένετε το αυτοκίνητό σας και κατά λάθος βρέξετε κάποιον που περνάει δεν θα του ζητήσετε συγγνώμη; Η μετέπειτα συμπεριφορά του όταν πήρε την αστυνομία τηλέφωνο και ήρθε έδειξε ότι δεν έγινε κάτι κατά λάθος. Φώναζε ‘πάρτε τα στοιχεία από τον χασοδίκη και κάντε του και αλκοτέστ’», είπε ακόμα.

«Εμείς οι δικηγόροι είμαστε οι χασοδίκες, οι γιατροί είναι οι μαμές, όλοι οι επιστήμονες εδώ στον Βόλο είναι οι φλώροι ενώ ο Μπέος είναι αυτός που έχει τα μεγάλα. Τον Μπέο τον ξέρουμε δεν θα φτάσουμε στο επίπεδό του. Εγώ δεν είμαι καν υποψήφιος, υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι το 2006. Στο πρόσωπό μου πιθανότατα να βλέπει αντιδίκους του, το έκανε εσκεμμένα κι αυτό φαίνεται από την εικόνα», κατέληξε ο κ. Ταταριώτης

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024