Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέος πήρε τη μάνικα και «μπουγέλωσε» πολιτικό του «αντίπαλο»

Ο Μπέος πήρε τη μάνικα και «μπουγέλωσε» πολιτικό του «αντίπαλο»

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδιο έξω από εκλογικό κέντρο.

Πρωταγωνιστής σε ένα σοβαρό επεισόδιο ήταν ο Αχιλλέας Μπέος έξω από εκλογικό κέντρο πολιτικού του αντιπάλου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές γεγονός που δείχνει ότι το κλίμα στον Βόλο είναι ιδιαίτερα οξυμένο μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή.

Ο κ. Μπέος το βράδυ της Παρασκευής βρισκόταν με συνέργεια του δήμου έξω από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου, όπου μαζί με τα συνεργεία του δήμου πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού στην οδό Δημητριάδος.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media διακρίνεται ο δήμαρχος Βόλου να πιάνει μάνικα και να τη στρέφει προς την πλευρά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, ενώ προηγουμένως ακούγονται οι παραβρισκόμενοι έξω από το εκλογικό κέντρο να σχολιάζουν τον Αχιλλέα Μπέο.

Όπως καταγγέλλεται την ώρα που έξω από το εκλογικό κέντρο περνούσε ο γνωστός δικηγόρος του Βόλου, Γιώργος Ταταριώτης, ο Αχιλλέας Μπέος άρπαξε τη μάνικα από τα χέρια του υπάλληλου στην καθαριότητα και την έστρεψε προς το πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν ο κ. Ταταριώτη.

Μάλιστα στην ανάρτηση του βίντεο αναφέρεται πως ο Αχιλλέας Μπέος προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια επειδή ο δικηγόρος απλά τον κοίταξε, ενώ ακούγεται μία γυναίκα να λέει: «Επίτηδες το έκανε. Ο εκδικητικός τύπος. Ο νυν ένοικος του δημαρχείου. Είναι ικανός να μας καταβρέξει όλους. Δεν μπορεί να κρύψει την κακία του, νιώθει ότι είναι λίγα τα ψωμιά του» και προτείνει προς τον άνθρωπο που βράχηκε να του κάνει μήνυση.

Θα υποβάλλει μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου


Οι αυτόπτες μάρτυρες στην πλειοψηφία τους ήταν δικηγόροι, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου τους Νίκου Παπαπέτρου, όπως και ο κ. Ταταριώτης.  Ο Αχιλλέας Μπέος και η συνοδεία του δεν αποχωρούσαν αναμένοντας να υπάρξει αντίδραση.

«Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ»

Σύμφωνα με το gegonota.news, όλοι «πάγωσαν» και όπως δήλωσε η δικηγόρος κυρία Μαρίνα Μωραϊτου, φάνηκε καθαρά πως ο κ. Μπέος περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από «κουστωδία» δημοτικών συμβούλων του.

Ο κ. Ταταριώτης, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση κάλεσε την αστυνομία με τον δήμαρχο Βόλου να παραμένει απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και  σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: «Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ».

«Εμείς είδαμε τον Αχιλλέα Μπέο να περνάει από τη Δημητριάδος με δυο υδροφόρες και να τον ακολουθεί ένας κάμεραμαν σκαρφαλωμένος στην υδροφόρα, μαζί με τους συμβούλους και κάποιους συνοδούς του. Ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε, ούτε κανείς νοιάστηκε, για την παρουσία του. Αμέσως μετά συνέβησαν όσα σας περιγράφω», δήλωσε η κυρία Μωραϊτου.

Το περιστατικό θα έχει και συνέχεια καθώς ο κ. Ταταριώτης και υποβάλλει μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024