Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αχιλλέας Μπέος: Πληροφορίες για παρέμβαση της Εισαγγελίας για την επίθεση σε δημοσιογράφους

Αχιλλέας Μπέος: Πληροφορίες για παρέμβαση της Εισαγγελίας για την επίθεση σε δημοσιογράφους

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου κάλεσε σε λιντσάρισμα με αυγά και γιαούρτια και φτυσίματα κατά δημοσιογράφων κάτι που φέρεται να έφερε την παρέμβαση της εισαγγελίας.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας φέρεται να έφεραν οι χαρακτηρισμοί «σκουπίδια» και «άπλυτοι» που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε βάρος δημοσιογράφων που καταγράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, όπως η έλλειψη νερού. Μάλιστα εκτός των άλλων ο κ. Μπέος κάλεσε σε λιντσάρισμα με αυγά και γιαούρτια και φτυσίματα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η Εισαγγελία Βόλου φέρεται να διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική για διέγερση διάπραξης εγκλημάτων. «Θα κάνουμε αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο, για όσα χυδαία είπε στη συνέντευξη τύπου», είπε στο μεταξύ, ο δικηγόρος των δημοσιογράφων Κατερίνας Τασσοπούλου και Δημήτρη Καρεκλίδη οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής Μπέου, Nίκος Μόσχος.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, χαρακτήρισε δημοσιογράφους «άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μια φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ», ενώ κάλεσε σε λιντσάρισμα εναντίον τους με αυγά και γιαούρτια και φτυσίματα.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Κόβεται το νερό στις 10-11 σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή», είπε απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο Κατερίνα Τασσοπούλου, που δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου.

«Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

«Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός»

«Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ», είπε ακόμα και συνέχισε λέγοντας «σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη», συμπλήρωσε.

«Τον Δεκέμβριο κλείνω 9 χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό», είπε σκόμα.

Πρόσθεσε δε ότι «Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024