Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέος ξαναπαίρνει το όπλο κατά ομοφυλόφιλων και δημοσιογράφων - «Ναι μεν αλλά» για τον Κασσελάκη

Ο Μπέος ξαναπαίρνει το όπλο κατά ομοφυλόφιλων και δημοσιογράφων – «Ναι μεν αλλά» για τον Κασσελάκη

Για την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του κατά τον δημοσιογράφων μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με νέες ομοφοβικές δηλώσεις εμφανίστηκε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επιχείρησε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά την χυδαία ρατσιστική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Κάποιοι δημοσιογράφοι αντί να κοιτούν την ουσία, κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε “ότι εγώ θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλει να πει; Οτι εμείς οι υπόλοιποι Ελληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να τα κάνουμε π@@@ς;», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μπέος.

Μιλώντας την Παρασκευή στον Alpha, θέλοντας να… επιχειρηματολογήσει τις θέσεις του, υποστήριξε πως «είμαι Έλληνας, το είπα Ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, ούτε είναι a la cart, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Σίγουρα η δήλωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο μόνος που βλάφτηκα ήμουν εγώ. Δεν ήταν λάθος. Εξέφρασα μία αλήθεια, μια πεποίθηση και μια πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά».

«Eίμαι Έλληνας, το είπα Ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι»

»Όμως δεν θα μου επιβάλλουν να αποδεχτώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και οι λίγοι θα γίνουν πολλοί. Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ξαφνικά δεν μπορεί να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελα να έχω δύο παιδιά, και αυτά να είναι αγόρια, δηλαδή θα επιλέξεις το φύλο του παιδιού στου; Δηλαδή αν είναι κορίτσια τι θα κάνεις θα τα πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Αλλά αυτές είναι αλήθειες. Τον αδίκησα τον εαυτό μου» είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.






«Αν ο γιος μου ήταν γκέι…»

»Τη δήλωσή του αυτή πριν 10 μέρες δεν τη σχολίασε κανείς. Όχι σε τέτοιο βαθμό», είπε ο Αχιλλέας Μπέος ενώ υπογράμμισε πως «Το ίδιο πράγμα είπαμε αλλά οι άλλοι το είπαν πιο κομψά αν θέλετε. Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος και εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτά που δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για μένα έχει τελειώσει, το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Και καλά κάνουν. Έχω φίλους γκέι. Αλλά τελείωσε (το θέμα).

»Το ίδιο πράγμα είπε και πριν από 2-3 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ότι «εγώ το παιδί μου δεν θέλω να γίνει γκέι». Εκεί δεν υπάρχει ομοφοβία; Εγώ είμαι ομοφοβικός. Το είπε δημόσια στην τηλεόραση στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ότι δεν θέλει το παιδί του να γίνει γκέι. Και δεν το είπε μία αλλά 15 φορές. Παίζει παντού ιντερνετικά. Εκεί δεν ήταν ομοφοβικός ο Λιάγκας και η Σκορδά; Και είμαι εγώ; Μπορούσα να το ‘χα πει διαφορετικά. Να το αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην υπάρξει τίποτα. Είναι η άποψή μου. Δεν είχα πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτό των ανθρώπων» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αν ο γιος μου ήταν γκέι, θα τον αγκάλιαζα πιο πολύ από τα άλλα μου παιδιά. Γιατί θα χρειαζόταν τη συμπαράστασή μου και θα την είχε τελεία και παύλα» συμπλήρωσε.

Δημοσιογράφοι περιθωριακοί και δυστυχισμένοι

Για την επίθεση κατά των δημοσιογράφων ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε στους χαρακτηρισμούς δημοσιογραφικά σκουπίδια.

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η έκρηξη και αυτή η φρασεολογία, απέναντι στα συγκεκριμένα άτομα, αφορά την πόλη μου. Αυτοί οι τύποι, περιθωεριακοί που εκμεταλλευόταν την πόλη του Βόλου, μια μερίδα σε εισαγωγικά δημοσιογράφοι δυστυχισμένοι, περιθωριακοί χωρίς οικογένεια, όπως είπε ενώ σημείωσε ότι όλη η επίθεση έγινε γιατί αυτός δεν δέχθηκε τους εκβιασμούς τους.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως, «κάνουν το άσπρο, μαύρο και φτάνουν στο σημείο αυτοί μετά από μία καταστροφή και βγαίνουν και λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει νερό στην πόλη. Πολλά ψέματα» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.






Επέμεινε δε, στις ύβρεις εναντίον τους «είστε άνθρωποι; αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, όχι σκουπίδια, πατσαβούρες της δημοσιογραφίας, είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Για την εφημερίδα Μαγνησία είπε ότι δεν βγάζουν εφημερίδα, 15 φύλλα βγάζουν για να παίρνουν τις καταχωρήσει από τη νομαρχία», όπως είπε. «Αυτός δεν κάνει κριτική. Χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά».

Σημείωσε δε, ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι έγλειφαν παλιά όσους ήταν στην εξουσία, αλλά όχι εκείνον τώρα και «δεν θέλω να με γλείφουν» όπως είπε.

Για την προτροπή του δε, στον κόσμο να πετάξει γιαούρτι στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι ακραίο χιούμορ. «Είναι αδίκημα αυτό;» είπε και επέμεινε και σε αυτή την περίπτωση ότι το έκανε γιατί έθιξαν την πόλη του.

«Αυτά τα νούμερα, μία μάζα αποτυχημένων οικτρά, χασοδίκηδων, αποτυχημένοι που θέλουν να κάνουν τους δημοσιογράφους, δεν τους μιλά κανείς» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024