Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσημη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν αγνοείται - Η χλιδάτη ζωή της Αλίνα Καμπάεβα

Η επίσημη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν αγνοείται – Η χλιδάτη ζωή της Αλίνα Καμπάεβα

Η πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής αγνοείται από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη του θανάτου του Ρώσου προέδρου από καρδιά.

Μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας υπάρχει η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να περιγράψει κανείς το γεγονός ότι αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ρώσος πρόεδρος πέθανε από καρδιακό επεισόδιο τον περασμένο μήνα, τώρα αναστάτωση έχει προκαλέσει στην αχανή χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο –αλλά ποιος το θυμάται- η εξαφάνιση της Αλίνα Καμπάεβα τρεις εβδομάδες τώρα.

Η 40χρονη «Πρώτη Ερωμένη» της Ρωσίας, μητέρα των μικρότερων παιδιών του 71χρονου Πούτιν, αφού εγκατέλειψε τη ρυθμική γυμναστική για να γίνει πολιτικός τώρα έχει χαθεί από προσώπου γης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, δεν έχει εμφανιστεί καθόλου ούτε στην Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής που διατηρεί στο Σότσι -το αγαπημένο θέρετρο του Ρώσου προέδρου- στην οποία εκπαιδεύονται τα αστέρια του μέλλοντος.

Η τελευταία εμφάνιση σε διεθνές τουρνουά

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ήταν στις 22 Οκτωβρίου, οπότε και πραγματοποιήθηκε ένα διεθνές τουρνουά στην ακαδημία της και η ίδια έκοψε μια τεράστια τούρτα στο τέλος του. Κι ενώ είναι πολλές οι φορές που η ωραία Αλίνα έχει σταματήσει να εμφανίζεται σε μέρη που θα τη δουν και θα τη φωτογραφίσουν, αυτή τη φορά η εξαφάνιση της συνδυάζεται με τις φήμες θανάτου του Πούτιν.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ήταν στην Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής που διατηρεί στο Σότσι

Αυτές μεταδόθηκαν πρώτη φορά από το κανάλι General SVR του Telegram. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ρώσος πρόεδρος πέθανε από καρδιά στο παλάτι Βαλντάι, όπου διαμένει με την αγαπημένη του, και έκτοτε τις υποχρεώσεις του έχουν αναλάβει οι αναρίθμητοι, όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, σωσίες του.

Μέτρηση δημοτικότητας;

Μάλιστα, το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που το Κρεμλίνο υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε επίσημη διάψευση ότι ο Ρώσος ηγέτης πέθανε με το Κίεβο που εξακολουθεί να πολεμά απέναντι του να εκτιμά ότι πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες τακτικές του Κρεμλίνου για να μετρήσει τη δημοτικότητα του Πούτιν. Το General SVR, πάντως επιμένει ότι το άψυχο σώμα του Ρώσου προέδρου βρίσκεται σε ψυγείο στο παλάτι Βαλντάι, όπου και μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Αλίνα, η οποία είναι 31 χρόνια νεότερη από τον Πούτιν, έγινε διάσημη ως «η πιο ευλύγιστη γυναίκα της Ρωσίας», έχοντας συγκεντρώσει στην ολιγόχρονη καριέρα της στην ρυθμική γυμναστική πολλά διεθνή μετάλλια, ανάμεσα τους το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και το χάλκινο στην ίδια μεγαλειώδη αθλητική διοργάνωση στο Σίδνεϊ το 2000.

Η φωτογράφιση που την έκανε διάσημη εκτός ρυθμικής γυμναστικής

Τα μετάλλια και ο έρωτας

Η ωραία Αλίνα συνολικά έχει κερδίσει εκτός από τα 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (από τα οποία έχασε αργότερα τα 6 λόγω ντόπινγκ) και 21 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Σε όσους δεν την ήξεραν μέχρι το 2004 έγινε διάσημη με τη απόφαση της να ποζάρει εκείνη τη χρονιά με μια γούνα που κάλυπτε τα απαραίτητα σε γνωστό ανδρικό περιοδικό, πριν ο Πούτιν την ερωτευτεί και την βοηθήσει να γίνει μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου μεταξύ του 2007 και του 2014, εκπροσωπώντας το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» και ψηφίζοντας διάφορους αμφιλεγόμενους νόμους κατά των ΛΟΑΤ.

Στη συνέχεια μπήκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις ίδιες πλάτες αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της πιο σημαντικής φιλοκρεμλινικής αυτοκρατορίας της National Media Group. Η σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο δημοσιοποιήθηκε το 2008, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Λουντμίλα, τη μητέρα των δίδυμων θυγατέρων του, με ένα δημοσίευμα εφημερίδας της Μόσχας που διαχειριζόταν ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και πρώην κατάσκοπος της KGB, Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.

Ζει σαν βασίλισσα δίχως στέμμα, λένε οι κακές γλώσσες για την 15ετή ερωτική σχέση της με τον Πούτιν

Μια βασίλισσα χωρίς… κλειδί

Ο Πούτιν διέψευσε τις φήμες κατακεραυνώνοντας εκείνους τους περιέργους που χώνουν τη μύτη τυς στη ζωή των άλλων, αλλά εκείνη ερωτηθείσα αν είναι ερωτευμένη σε παιδική τηλεοπτική εκπομπή παραδέχτηκε ότι είχε βρει τον «ιδανικό άνδρα». «Είναι ένας πολύ καλός άνδρας, ένας σπουδαίος άνδρας», είχε πει τότε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «τον αγαπώ πάρα πολύ». Η 15χρονη πια σχέση τους, παρότι γνωστή σε όλους, αφού εκείνη πραγματικά ζει σαν είναι «η βασίλισσα της Ρωσίας», δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, ενώ αν και είναι γνωστό ότι η ίδια είναι μητέρα, κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πόσα παιδιά έχει ή πότε αυτά γεννήθηκαν.

Αιτία για τα παραπάνω η εμμονή του Πούτιν με την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών τους, που λέγεται ότι ευθύνεται για τη μετακόμιση της από τη Γενεύη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, στη Ρωσία και πάλι μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουρανία. Φήμες θέλουν εκείνον να οργίζεται με τη διαρροή πληροφοριών της πολυτελούς ζωής της στα μέσα από φίλους της, γεγονός που τον ανάγκασε να την κλείσει στο παλάτι Βαλντάι –αν ευσταθούν οι τελευταίες πληροφορίες- ίσως και για πάντα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024