Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις με εντός έδρας παιχνίδι

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις με εντός έδρας παιχνίδι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στο Champions League, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και θα αντιμετωπίσει τον Άθλο Ορεστιάδας.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, μετά το «τρία στα τρία» στον προκριματικό όμιλο της Ρουμανίας (3-1 την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, 3-1 την Προμετέι Ντνίπρο, 3-1 την Αρκάντα Γκαλάτι) και την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αγωνίζονται και πάλι στην έδρα τους, για την Volley League.

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αθλο Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (15/11) στις 15:00 (ESAP TV), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Άθλο Ορεστιάδας, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Ανέστης Δαλακούρας μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αθλο, ανέφερε:

«Αρχικά, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, διότι έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας. Η ομάδα της Ορεστιάδας έχει αποδείξει, ότι είναι μαχητική και πολύ καλή ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω την κούραση που υπάρχει από τα δυνατά ματς στη Ρουμανία και να δείξουμε την ποιότητα μας για άλλο ένα παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024