Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H δεκάχρονη κόρη της Kim Kardashian προτιμάει το «διαμέρισμα» του μπαμπά της από τις βίλες

H δεκάχρονη κόρη της Kim Kardashian προτιμάει το «διαμέρισμα» του μπαμπά της από τις βίλες

Η πολυτελής ζωή της Kim Kardashian μπορεί να είναι υπερβολική για την εξωστρεφή 10χρονη North West, η οποία θα προτιμούσε να ζει σε ένα «διαμέρισμα» όπως ο μπαμπάς της, Kanye West.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η Kim κάθεται μαζί με την Kourtney Kardashian για να μιλήσει για τις δυσκολίες της μονογονεϊκότητας – και για το πώς την συγκρίνουν συνεχώς με τον πολυσυζητημένο πρώην σύζυγo της, Kanye West, με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

«Η North, θα πάει στο σπίτι του μπαμπά της. Θα πει: ‘Ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος. Τα έχει κανονίσει όλα. Δεν έχει νταντά, δεν έχει σεφ, δεν έχει ασφάλεια, ζει σε διαμέρισμα», εξηγεί η Kim. «Και θα αρχίσει να κλαίει: ‘Γιατί δεν έχεις διαμέρισμα; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουμε διαμέρισμα!».

«Αυτός έχει το καλύτερο σπίτι, γιατί δεν είναι σούπερ μεγάλο, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλύτερη»

Ατμόσφαιρα, όχι πολυτέλεια

Η Kourtney – η οποία, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν διαπληκτίζεται με τη μικρότερη αδελφή της – εκφράζει στη συνέχεια τη δική της ανάλογη εμπειρία-. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά – τον Mason, την Penelope και τη Reign – με τον πρώην σύντροφο της Scott Disick και ετοιμάζεται να καλωσορίσει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της Travis Barker.

@kimandnorth♬ Yes or Yes – Valle❤️

«Το κάνουν αυτό και στο σπίτι του Σκοτ. Όπως: Ο μπαμπάς έχει το καλύτερο σπίτι. Το σπίτι σου είναι χάλια. Αυτός έχει το καλύτερο σπίτι, γιατί δεν είναι σούπερ μεγάλο, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλύτερη», λέει η Kourtney. «Νιώθω ότι όλα βαραίνουν τον γονέα που είναι περισσότερο συνδεδεμένος».

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τη μεγαλύτερη κόρη της, η Kim αποφάσισε να αποχωριστεί προσωρινά τον ιδιωτικό τους σεφ και να μαγειρέψει το δικό της σούσι με τη North, η οποία μπορεί σαφώς να κόψει ένα αγγούρι καλύτερα από τη θεία της, Kendall Jenner. Το πιο σοκαριστικό, όμως, από το ότι η Kim «παραμερίζει» τη βοήθεια του προσωπικού της, είναι ότι η North τρώει ένα ωμό κρεμμύδι σαν μήλο.

«Η North είναι πραγματικά ξεχωριστή, έξυπνη και δημιουργική και σίγουρα ακολουθεί το δικό της δρόμο. Η προσωπικότητα της είναι πραγματικά, πραγματικά ανόητη», λέει η Kim στην εξομολόγηση. «Η Kourtney λέει πάντα ότι η North είναι το μάθημα μου σε αυτόν τον πλανήτη. Σημαίνει ότι πρέπει να μάθω να κάνω ακόμα περισσότερη υπομονή. Εκείνη μου διδάσκει υπομονή. Μου έχει διδάξει πολλά για τη ζωή».

*Με πληροφορίες από decider | Κεντρική φωτογραφία θέματος: REUTERS/Mario Anzuoni

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024