Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η κοσμική εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ στο πάρτι της Καρντάσιαν προκαλεί ερωτηματικά

Η κοσμική εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ στο πάρτι της Καρντάσιαν προκαλεί ερωτηματικά

Η Ιβάνκα Τραμπ δείχνει πως επιθυμεί να επανενταχθεί στην κοσμική ζωή και να προχωρήσει.

Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της Κιμ Καρντάσιαν δείχνοντας έτσι πώς επιστρέφει στην κοσμική ζωή. Η Καρντάσιαν, που έγινε 43 ετών, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης και μιας στην οποία ήταν και η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φορούσε ένα κομψό, αστραφτερό λευκό σύνολο.

Σε μια άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram story της, η ίδια και η Ιβάνκα Τραμπ κάθονται η μία δίπλα στην άλλη και φαίνονται να γελούν. Άλλοι celebrities στο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Funke στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, ήταν μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, η Χέιλι Μπίμπερ και η Λόρεν Σάντσεζ, η σύντροφος του ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος.

Η Ιβάνκα Τραμπ μοιράστηκε και εκείνη τη φωτογραφία, κάνοντας tag την Καρντάσιαν και γράφοντας «Απολαμβάνοντας λίγο χρόνο πρόσωπο με πρόσπωπο μαζί σου, την ιδιαίτερη αυτή μέρα για σένα».

Αρκετοί στην ανάρτηση της Καρντάσιαν αποδοκίμασαν την παρουσία της Τραμπ στο πάρτι.

Αλλά η Mitra Ahouraian, δικηγόρος γνωστών Αμερικανών, δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη που είδε την Ιβάνκα Τραμπ και την Κιμ Καρντάσιαν μαζί. «Παρόλο που η Ιβάνκα έχει υποστηρίξει τον πατέρα της, δουλεύοντας ακόμη και για τις διάφορες εταιρείες του αλλά και στον Λευκό Οίκο, προσπάθησε πραγματικά να πάρει αποστάσεις από αυτόν μετά την προεδρία του», δήλωσε η Ahouraian στο Insider.

Πώς συνδέεται το comeback της Ιβάνκα με την Κιμ

Η Ahouraian δήλωσε ότι η Ιβάνκα Τραμπ πιθανότατα έδωσε μάχη να ισορροπήσει τη σχέση της με τον πατέρα της, με τον οποίο ήταν πάντα κοντά, και τις διαφωνίες που είχε μαζί του ή την αποδοκιμασία των πράξεών του – κάτι το οποίο η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να συμμεριστεί. Η Καρντάσιαν έχει μιλήσει για μια αντίστοιχη κατάσταση στην οικογένειά της όταν ο πατέρας της Ρόμπερτ Καρντάσιαν, τον οποίο υπεραγαπούσε, υπερασπίστηκε τον OJ Simpson στη δίκη του για δολοφονία. Η Καρντάσιαν έχει πει ότι η δίκη αυτή διέλυσε την οικογένειά της.

«Οι Καρντάσιανς είναι ένα τέλειο εμπορικό brand, ιδανικό για να κάνει comeback η Ιβάνκα, δεδομένου μάλιστα ότι εκείνη δεν κατηγορείται σε μια από τις μεγάλες δίκες του πατέρα της που είχαν εμπλακεί όλα τα παιδιά του», δήλωσε στο Insider ο δικηγόρος και νομικός αναλυτής Andrew Lieb, αναφερόμενος σε μια δίκη για απάτη που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός Τραμπ, στην οποία η Ιβάνκα θα καταθέσει αλλά οι κατηγορίες σε βάρος της έχουν ήδη εκπέσει.

Η γνωριμία τους

Όσο για τον εναγκαλισμό της Καρντάσιαν με την Ιβάνκα Τραμπ, η σχέση τους μετράει χρόνια. Το 2014, το φωτογραφικό ημερολόγιο της Ιβάνκα Τραμπ από το Met Gala που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο που την έδειχνε να μιλάει με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ. Η Ιβάνκα Τραμπ είπε ότι εκείνη και η Καρντάσιαν μίλησαν για τη μητρότητα.

Η Καρντάσιαν επισκέφθηκε αρκετές φορές τον Λευκό Οίκο επί Ντόναλντ Τραμπ για να πιέσει για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης. Όταν η Καρντάσιαν συναντήθηκε με τον πρόεδρο το 2018 για να τον παροτρύνει να μετατρέψει την ποινή της Alice Marie Johnson, η οποία εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ναρκωτικά, ήταν η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρνετ Κούσνερ που πιστεύεται ότι κανόνισαν τη συνάντηση. Ο πρόεδρος μετέτρεψε την ποινή φυλάκισης της Τζόνσον αργότερα εκείνη τη χρονιά και τελικά της έδωσε πλήρη χάρη.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Ιβάνκα Τραμπ εθεάθησαν επίσης να δειπνούν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς τον Οκτώβριο του 2022, λίγο αφότου ο Γουέστ, πρώην σύζυγος της Καρντάσιαν, είχε προχωρήσει σε αντισημιτικά παραληρήματα.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024