Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Φοξ: «Η Κιμ Καρντάσιαν ευθύνεται για τον χωρισμό μου με τον Κάνιε Γουέστ»

Τζούλια Φοξ: «Η Κιμ Καρντάσιαν ευθύνεται για τον χωρισμό μου με τον Κάνιε Γουέστ»

Ένα τηλεφώνημα της διάσημης τηλεπερσόνας στον ράπερ ήταν η αφορμή για τον χωρισμό τους.

«Πέτρα του σκανδάλου» για τον χωρισμό της Τζούλια Φοξ με τον Κάνιε Γουέστ φέρεται πώς είναι η Κιμ Καρντάσιαν. Η ηθοποιός επιβεβαιώνει αυτές τις υποψίες ύστερα από ένα τηλεφώνημα που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στον ράπερ, όπου μετά πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Η Τζούλια Φοξ έκανε την αποκάλυψη στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Down the Drain», εξηγώντας πως αποφασίστηκε ο χωρισμός τους. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε μια σύντομη συνομιλία με την πρώην γυναίκα του, από την οποία έμαθε πολλές πληροφορίες για εμένα», γράφει η 33χρονη.

Η Τζούλια Φοξ ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε γνωστό πως βγαίνει με τον ράπερ, μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, ο Κάνιε Γουέστ της είπε πως δεν γνώριζε ότι «ήταν τοξικομανής» στο παρελθόν και την κατηγόρησε πως τον εξαπατούσε. «Του εξήγησα ότι του το είχα πει. «Αν με άκουγες περισσότερο, ίσως να το θυμόσουν», του είπα. Και στην τελική, του τόνισα πως ήταν κι εκείνος τοξικομανής κάποτε», αναφέρει στο βιβλίο της.

Τότε, ο Κάνιε Γουέστ της είπε «είχες πει ότι δεν θα με ντροπιάσεις, αν σε συστήσω ως σύντροφό μου». Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, η Τζούλια Φοξ απευθύνθηκε σε έναν δημοσιογράφο και ενημέρωσε τον Τύπο για τον χωρισμό τους.

«Αρνήθηκα να τον αφήσω να με ακούσει να κλαίω. Για αυτό, έκλεισα το τηλέφωνο κι είπα στον δημοσιογράφο να ενημερώσει τον Τύπο ότι τελειώσαμε», εξηγεί.

Όσον αφορά το βιβλίο όπου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή της, η Τζούλια Φοξ παραδέχτηκε πως κανείς δεν το έχει διαβάσει από τους φίλους της και πως ανησυχεί για όσα γράφει για τους γονείς της. «Δεν είναι η καλύτερη εικόνα μου, αλλά είναι η πιο αληθινή».

Ο χωρισμός με την Κιμ

Να θυμίσουμε  ότι η τηλεοπτική προσωπικότητα, Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να βγαίνει με τον Κάνιε Γουέστ το 2012. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021, αφού είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», η Κιμ, μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό, λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Κάνιε και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024