Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν ρίχνει «άκυρο» στους πιο νέους άνδρες

Η Κιμ Καρντάσιαν ρίχνει «άκυρο» στους πιο νέους άνδρες

Η τελευταία σχέση της Κιμ Καρντάσιαν την έκανε να αναθεωρήσει τις επιλογές για την προσωπική της ζωή.

Μετά τη θυελλώδη σχέση της με τον κωμικό Pete Davidson, η Κιμ Καρντάσιαν άλλαξε και θέτει πλέον όριο ηλικίας στις σχέσεις της.

Αποφάσισε να κάνει πλέον σχέση με κάποιον άνδρα που θα είναι πιο κοντά στην ηλικία της συγκριτικά με τις επιλογές στο άμεσο παρελθόν της.

«Μετά την τελευταία μου εμπειρία, έθεσα πλέον όριο ηλικίας στους άνδρες», σημείωσε χαρακτηριστικά στο ριάλιτι σόου «The Kardashians» η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν, αναφερόμενη στη διαφορά 13 ετών που τη «χώριζε» από τον 29χρονο κωμικό.

«Χρειάζομαι κάποιον πιο κατάλληλο για την ηλικία μου»

«Χρειάζομαι κάποιον πιο κατάλληλο για την ηλικία μου», συμπλήρωσε η μητέρα δύο παιδιών στο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians».

Ανέφερε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή είναι ευτυχισμένη με το να είναι single. «Πραγματικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να είμαι μόνη μου και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και ο σωστός άνδρας στον δρόμο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την τελευταία μου εμπειρία, έθεσα πλέον όριο ηλικίας στους άνδρες

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε τις εξομολογήσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, παρέα με τα παιδιά της και φίλους της, για να πάει τον γιο της Saint σε έναν αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας Άρσεναλ.

Μια εμπειρία που, σύμφωνα με τη Mail Online, τελικά ο γιος της θα χαρακτήριζε ως τη χειρότερη μέρα της ζωής του επειδή έχασε το κόκκινο jersey της Άρσεναλ.

Στη διάρκεια του αγώνα, μία από τις φίλες της επισήμανε ότι κάποιοι από τους παίκτες θα ήταν μια καλή προοπτική για εκείνη.

«Όταν είσαι single και όλοι οι φίλοι σου είναι παντρεμένοι, είναι σαν να έχεις τη λέξη «απελπισία» γραμμένη στο πρόσωπό σου και όλοι προσπαθούν να σου βρουν κάποιον», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να έχει τη βοήθεια ενός συντρόφου στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024