Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Viral το βίντεο με την Άννα Γουίντουρ να «σνομπάρει» την Κιμ Καρντάσιαν

Viral το βίντεο με την Άννα Γουίντουρ να «σνομπάρει» την Κιμ Καρντάσιαν

Η γλώσσα του σώματος της διευθύντριας της Vogue έδειχνε σαν να αγνοούσε επίμονα την διάσημη τηλεπερσόνα, καθώς έφτασε αργοπορημένη.

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να θεωρείται η πιο περιζήτηση «μούσα» για πολλούς οίκους μόδας, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι στο χώρο που δεν θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο της τηλεπερσόνας στο fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Οι αντιδράσεις της έγιναν viral μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

Η αργοπορημένη Κιμ και το «σνομπάρισμα»

Η Καρντάσιαν έφτασε αργοπορημένη στο fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ. Μόλις μπήκε στο χώρο χαιρέτησε με μια αγακαλιά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που βρισκόταν εκεί με την κόρη του. Εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο από την άφιξη της Καρντάσιαν στο show, είναι η αντίδραση της αρχισυντάκτριας της Vogue, Άννα Γουίντουρ, που σχολιάστηκε ως επί το πλείστον, ως «σνομπάρισμα».

Η Άννα Γουίντουρ γυρίσει το βλέμμα της προς άλλη κατεύθυνση σαν να αποφεύγει την Κιμ.

Αν και κάθονταν δίπλα-δίπλα, καμία δεν έκανε την κίνηση να χαιρετήσει την άλλη. Εκτός αυτού, η Γουίντορ την αποφεύγει και κοιτάζει επίμονα προς διαφορετική κατεύθυνση. Οι θαυμαστές πιστεύουν πως η γλώσσα του σώματος της διευθύντριας της Vogue έδειχνε σαν να αγνοούσε επίμονα την διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία, καθώς έφτασε αργοπορημένη. Μάλιστα, σε άλλο στιγμιότυπο στο ίδιο βίντεο, η Άννα Γουίντουρ δεν φαίνεται να κάθεται στην θέση της, με τους φαν να θεωρούν πως άλλαξε θέση εξαιτίας της Κιμ.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κιμ φάνηκε να έρχεται αντιμέτωπη με την απόλυτη υποτίμηση από την ιέρεια της μόδας, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πέρυσι στο σόου του Fendi στη Νέα Υόρκη. Η προφανής απόρριψη έλαβε χώρα μετά το φινάλε της εκδήλωσης, όταν η Κιμ φαινομενικά πήγε να χαιρετίσει την Άννα Γουίντουρ – η οποία είναι γνωστή για την παγωμένη συμπεριφορά της -ωστόσο, η διευθύντρια της Vogue αντί για την Κιμ γύρισε και χαιρέτισε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σε κάτι που πολλοί ερμήνευσαν ως ξεκάθαρο σνομπάρισμα.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024