Η πρώτη διαρροή του Παναθηναϊκού για τον Χουάνκαρ
Τι βγαίνει από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Χουάνκαρ, που διανυκτέρευσε στο «Υγεία».
Ο Χουάνκαρ μπορεί να διανυκτέρευσε στο «Υγεία» για περαιτέρω εξετάσεις κι ακόμη να είναι στο νοσοκομείο, όμως από την πλευρά του Παναθηναϊκού κυκλοφόρησε η πρώτη διαρροή σχετικά με τον Ισπανό.
Συγκεκριμένα, την τελευταία ώρα στο τριφύλλι διαρρέουν πως ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής όπως φανέρωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι «αιωνίων».
Σχετικά με την διάσειση λαβυρίνθου, χαρακτηρίζεται από μία πρόσκαιρη αναστολή της λειτουργίας του έσω ώτος, καθώς και από επεισόδια ιλίγγου και εμβοών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάνκαρ παρέμενε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας στο «Υγεία», προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί.
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ανώτερος ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου (vids)
- Καναδάς: 18χρονος ο δράστης της επίθεσης – Εννέα οι νεκροί, οι πέντε μαθητές
- Χανιά: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συλληφθέντες για τον εμπρησμό με εντολή Ρώσου – Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας