Η πρώτη διαρροή του Παναθηναϊκού για τον Χουάνκαρ
Τι βγαίνει από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Χουάνκαρ, που διανυκτέρευσε στο «Υγεία».
Ο Χουάνκαρ μπορεί να διανυκτέρευσε στο «Υγεία» για περαιτέρω εξετάσεις κι ακόμη να είναι στο νοσοκομείο, όμως από την πλευρά του Παναθηναϊκού κυκλοφόρησε η πρώτη διαρροή σχετικά με τον Ισπανό.
Συγκεκριμένα, την τελευταία ώρα στο τριφύλλι διαρρέουν πως ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής όπως φανέρωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι «αιωνίων».
Σχετικά με την διάσειση λαβυρίνθου, χαρακτηρίζεται από μία πρόσκαιρη αναστολή της λειτουργίας του έσω ώτος, καθώς και από επεισόδια ιλίγγου και εμβοών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάνκαρ παρέμενε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας στο «Υγεία», προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί.
- Χρυσά Βατόμουρα 2026: Ρόμπερτ Ντε Νίτο, Ριάνα και Νάταλι Πόρτμαν στους χειρότερους της χρονιάς – Όλη η «μαύρη» λίστα
- Ηράκλειο: Αποκολλήθηκε κομμάτι από γέφυρα και έπεσε σε ΙΧ
- Νεκρή γυναίκα στη Γλυφάδα – Καταπλακώθηκε από ΙΧ που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά
- Το μακρύ χέρι των ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη δίκη Λεπέν, λέει Γαλλίδα δικαστής
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»

