Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Αντέδρασε με χειρονομία σε ανθρωποκυνηγητό

Τζένιφερ Λόπεζ: Αντέδρασε με χειρονομία σε ανθρωποκυνηγητό

Εθεάθη σε «drive thru» γνωστής αλυσίδας, χωρίς μακιγιάζ, στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ

Ο χαρακτήρας της είναι ιδιαίτερα δυναμικός. Το έχει αποδείξει η μέχρι τώρα καριέρα αλλά και πορεία της στη ζωή. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν διστάζει να αντιδράσει, όταν ενοχλείται από το ανθρωποκυνηγητό των παπαράτσι.

Με τη Σακίρα μαζί στην εμβληματική σκηνή του Super Bowl

Τελευταίο «κρούσμα» που το καταγράφει η «Mirror», η Τζένιφερ Λόπεζ έξαλλη με την εμμονή των πιεστικών φωτογράφων, μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου της αντέδρασε με χαρακτηριστική χειρονομία.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει το «Halftime», έχουν θαυμάσει τον τρόπο σκέψης της, τη δυναμική της να διεκδικεί αυτά που θέλει, το ταλέντο της να οραματίζεται

Από τα Grammy τον Φεβρουάριο του 2023

Τη «συνέλαβε» ο φακός

Εθεάθη σε «drive thru» γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού, χωρίς μακιγιάζ και πολύ απλά και καθημερινά ντυμένη, στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ που οδηγούσε.

Παρόλο που είναι γνωστός ο υγιεινός τρόπος ζωής που ακολουθεί η JLO, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «συλλάβει» στην εν λόγω αλυσίδα να πηγαίνουν για φαγητό.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει στο Netflix, το ντοκιμαντέρ της Λόπεζ με τίτλο «Halftime», έχουν θαυμάσει τον τρόπο σκέψης της, τη δυναμική της να διεκδικεί αυτά που θέλει, το ταλέντο της όχι μόνο να οραματίζεται, αλλά και να υλοποιεί όλα εκείνα που επιθυμεί.

Μαζί με τον Μπεν Άφλεκ

Δυναμικό προφίλ

Στην ταινία, τη βλέπουμε να προετοιμάζεται ενόψει της εμφάνισής της –μαζί με τη Σακίρα- στη σκηνή του ημιχρόνου (εξού και ο ομώνυμος τίτλος) του Super Bowl.

Εκεί την παρακολουθούμε να δείχνει μία άλλη της πλευρά, όχι τόσο ορατή δημοσίως, φιλοσοφημένη βαθύτατα, με ξεκάθαρο προσανατολισμό για την εκάστοτε καλλιτεχνική της κίνηση, πολύ σκληρή εργασία για το κάθε τι και μια μεγάλη δυνατότητα να εμπνέει τους χορευτές της, τους συνεργάτες της, τους επίδοξους καλλιτέχνες που συναντά, αλλά και τα παιδιά της.

Η Λόπεζ έχει τα 15χρονα δίδυμά της, Έμι και Μαξ, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι που έμειναν παντρεμένοι για μια δεκαετία. Από την πλευρά του, ο τωρινός της σύζυγος, Μπεν Άφλεκ, έχει τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024