Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ευτυχισμένοι μαζί» Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ και η άλλη όψη της JLO

«Ευτυχισμένοι μαζί» Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ και η άλλη όψη της JLO

«Halftime»: Η γυναίκα αυτή έχει δύναμη, πυγμή, άποψη, ξέρει τι θέλει και πώς να το κατακτήσει

Τα 51 του χρόνια έκλεισε ο Μπεν Άφλεκ και η  Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram βιντεάκι με τους δυο τους να τραγουδούν, ανέμελοι κι ευτυχισμένοι, ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο.

Το τρυφερό σύντομο στιγμιότυπο, όπως είναι εύλογο, απέσπασε δυσθεώρητο αριθμό σχολίων, ενώ αυτός ήταν ο τρόπος της σταρ να ευχηθεί στον άντρα της για τα γενέθλιά του.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Συνηθίζει το ζευγάρι, προφανώς και για εμπορικούς λόγους, να ζει ανοιχτά μπροστά στη δημόσια σφαίρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάτι βεβαίως που τους είχε στοιχίσει στο παρελθόν, στην προ social media εποχή, ενδεχομένως και τη σχέση τους.

Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι και στον νερόμυλο της διεθνούς showbiz.

Η εικόνα που δίνεται με αυτή τη συνεχή ενασχόληση με την εξωτερική εμφάνιση της 54χρονης σταρ που είχε κι αυτή πριν λίγο καιρό τα γενέθλιά της, είναι πολύ επιφανειακή του τύπου τι μάρκα καλλυντικά και ρούχα φοράει ή ποιες είναι οι ρουτίνες της ομορφιάς της, όπως στην αρχή της καριέρας της ασχολούνταν όλοι με τους… γλουτούς της.

Το αποκαλυπτικό «Halftime»

Είναι αυτή όμως η πραγματική και η συνολική εικόνα του τι είναι η Τζένιφερ Λόπεζ; Όποιος έχει παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστεί η ίδια στο Netflix, με τον τίτλο «Halftime» (2022), μια ταινία που εστιάζει στη ζωή, την καθημερινότητά της, της σχέση με τα παιδιά της, αλλά και σε ένα γεγονός ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για την καριέρα και το ταλέντο της: την εμφάνισή της –χρόνο που μοιράστηκε μαζί με τη Σακίρα- στο ημίχρονο του Super Bowl ζωντανά στο γήπεδο. Αρχικά, σοκάρεται κανείς από την ενδελεχή οργάνωση αυτής της εκδήλωσης και το μέγεθός της.

Η δεινή perfomer καταγράφει στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε η Amanda Micheli, τις πρόβες για το καλλιτεχνικό αυτό project το οποίο έχει τεράστια απήχηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εκεί βλέπει κανείς το ασύλληπτα δύσκολο ημερήσιο πρόγραμμα της Τζένιφερ Λόπεζ, την τεράστια πειθαρχία της, όχι μόνο για τη διατροφή και την προσοχή του δέρματός της, αλλά κυρίως για την άσκησή της.

Η άλλη… πλευρά του φεγγαριού

Ο τρόπος που καθοδηγεί η ίδια τους χορευτές της πώς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κοινή τους χορογραφία είναι παροιμιώδης: η δύναμή της, η αυστηρότητα, η πειθαρχημένη αντίληψη, η σκηνοθετική και χορογραφική της αίσθηση. Αντιλαμβάνεται ο θεατής ότι δεν έχει γίνει τυχαία αυτό που είναι, η σταρ παγκοσμίου εμβέλειας. Τι δουλειά έχει ρίξει, πόσες θυσίες απαιτούσε η πορεία της σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Ταυτόχρονα, έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο και κυρίως είναι «αρχηγός», ηγέτης της ομάδας που την περιβάλλει και φροντίζει όλα τα διαδικαστικά μελήματα. Εκεί βλέπεις ότι οι… γλουτοί της είναι το πιο ασήμαντο στοιχείο της κι ας εστίασε εκεί η διασημότητά της, έστω στην αρχή.

Η ηγετική φυσιογνωμία

Η γυναίκα αυτή έχει δύναμη, πυγμή, άποψη, ξέρει τι θέλει και πώς να το κατακτήσει, τουλάχιστον όπως φαίνεται μέσα από το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Είναι μια γυναίκα του καιρού της που δίνει κι ένα άλλο στίγμα, εκτός από τα κουτσομπολιά για τους γάμους και τις σχέσεις της μέχρι τώρα.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό στο «Halftime» είναι το στοιχείο που η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ έχει την ιδέα να περιλάβει στο project της τόσο σημαντικής –και πολύ επιτυχημένης όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων και ως προς το κομμάτι του θεάματος, αλλά και εμπορικά- δημόσιας εμφάνισης μικρές χορεύτριες, έφηβες, στην ηλικία των παιδιών της.

Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και πηγαίνει η ίδια στη σχολή που εξασκούνται, τις γνωρίζει, τους μιλάει, τις ενδυναμώνει, τις εμψυχώνει με μια τέτοια δυναμική που παίρνει ο καθένας ιδιαίτερο θάρρος για τις δικές του προκλήσεις στη ζωή του, ακόμη και ο θεατής. Το σκεπτικό και οι ιδέες που υπάρχουν πίσω από την κάθε κίνηση και κάθε επιλογή του σκηνικού είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της ταινίας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει έναν αξιοθαύμαστο τρόπο να συνδέεται με το κοινό, να του απευθύνεται, να μιλάει στην καρδιά του. Δεν είναι απλώς μια εξωτική όμορφη Λατίνα που λικνίζει το σώμα της, αυτό είναι ένα περιτύλιγμα που στο εσωτερικό του κρύβει πολύ ιδρώτα, πολλά δάκρυα, κούραση, ατσάλινη θέληση και μια άνευ προηγουμένου δύναμη που δεν μακιγιάρεται με κανένα μέικ απ.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024