Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με το αλκοόλ - Γιατί της «τα έχωσαν» οι επικριτές της

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με το αλκοόλ – Γιατί της «τα έχωσαν» οι επικριτές της

Τελικά πίνει αλκοόλ ή όχι η τραγουδίστρια;

Το 2016 η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωνε σε συνέντευξή της ότι δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει καφεΐνη. Εφτά χρόνια μετά η λατίνα σταρ φαίνεται πως έχει αλλάξει τις συνήθειές της και πως επιτρέπει στον εαυτό της να πίνει που και που κανένα ποτηράκι.

Η 53χρονη πρόσφατα λάνσαρε το δικό της κοκτέιλ με την επωνυμία «Delola» και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κατακρίνουν, επειδή στο παρελθόν είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν πίνει.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μιλήσει για τη σχέση της με το αλκοόλ.

Υπερασπιζόμενη τον εαυτό της, ανέφερε: «Λοιπόν, είμαι καθ’ οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: «Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;» Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πήγε σε μια κάβα, όπου ενθουσιασμένη αγόρασε μερικά μπουκάλια «Delola». Τόσο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, όσο και οι πελάτες που ήταν εκεί χάρηκαν όταν κατάλαβαν ποια είναι και ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της.

Η ανάρτησή της

«Βροχή» ξανά τα αρνητικά σχόλια

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να έκανε την παραπάνω ανάρτηση για να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο οι followers της «οργίασαν» και πάλι. Ο λόγος; Ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, έχει κατά καιρούς κάνει αποτοξίνωση από το αλκοόλ και έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά του.

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία για εθισμό το 2001. Τα επόμενα χρόνια, αρνήθηκε να μιλήσει για το πρόβλημα κάνοντας λόγο για μια περίοδο όπου «έπινε σχετικά κανονικά». Υποτροπίασε ξανά το 2017 και το 2018.

Οι ακόλουθοί της λοιπόν, δεν ενθουσιάστηκαν με το βίντεό της. «Τόσο άβολο να μιλάει για υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ χωρίς να σχολιάζει το γεγονός ότι ο σύζυγός της υπέφερε από αλκοολισμό για χρόνια», «Είμαι μπερδεμένος που μιλάει για αλκοόλ και κοκτέιλ όταν ο σύζυγός της είναι αλκοολικός… που φέρεται να αναρρώνει; Δεν βγάζει κανένα νόημα και το βρίσκω πολύ δύσκολο να το καταλάβω», «Χμμμ μπερδεύτηκα με αυτό το βίντεο… και πώς βοηθάει αυτό τον Μπεν;», «Γιατί να μην σεβαστείς τη νηφαλιότητα του συζύγου σου;», είναι κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε η λατίνα σταρ.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024