Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστραψαν τα φλας για το φιλί Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Άστραψαν τα φλας για το φιλί Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Το φιλί του ηθοποιού στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της συζύγου του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Mother», έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στο κόκκινο χαλί.

Είναι τα τελευταία χρόνια που η Τζένιφερ Λόπεζ επανασυνδέθηκε με τον Μπεν Άφλεκ μετά τον χωρισμό τους και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι για το οποίο προσευχόταν, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες, με την Τζένιφερ Λόπεζ να του κρατά το χέρι στη λαμπερή πρεμιέρα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, όπως κατέγραψαν οι κάμερες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με τον ηθοποιό να της δίνει ένα τρυφερό φιλί μπροστά στους φωτογράφους. Οι εικόνες φυσικά κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Οι πικάντικες αποκαλύψεις για Μπεν Άφλεκ

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η άλλοτε αγαπημένη του Γκουίνεθ Πάλτροου προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για τον Μπεν Άφλεκ. Συγκρίνοντάς τον μάλιστα με άλλον πρώην σύντροφό της, τον Μπραντ Πιτ.

«Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Επειδή με τον Μπραντ είχαμε μεγαλύτερη χημεία. Αλλά ο Μπεν ήταν τεχνικά εξαιρετικός» αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό» πρόσθεσε η Πάλτροου.

Να γιατί η Λόπεζ θα χώριζε τον Άφλεκ

Η Λατίνα τραγουδίστρια είχε πρόσφατα αποκαλύψει τον λόγο που θα την οδηγούσε στον χωρισμό από τον διάσημο ηθοποιό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, που βρέθηκε καλεσμένη στο «The View», παραδέχτηκε πως θα έβαζε τέλος στον γάμο της με τον Ben Affleck αν μάθαινε ποτέ ότι την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Κάτι που έκανε ο Tom Sandoval και έκανε όλο το Χόλιγουντ να παραμιλά.

«Νομίζω ότι απλά θα έφευγα», ανέφερε χαρακτηριστικά η 53χρονη τραγουδίστρια του «If You Had My Love». Απάντησε έτσι στην ερώτηση αν θα αντιδρούσε με «βίαιο» ή «λογικό» τρόπο.

Η συμπαρουσιάστρια Whoopi Goldberg συμφώνησε και ρώτησε ρητορικά «γιατί να χάνουμε χρόνο;».

«Ξέρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Τι άλλο πρέπει να ξέρεις;» αναρωτήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Υπενθυμίζεται πως η Λατίνα τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον 50χρονο Μπεν Άφλεκ από τον Ιούλιο του 2022.

Η τραγουδίστρια του «Love Don’t Cost a Thing» με την αναφορά στον Tom Sandoval σχολίασε ουσιαστικά το σκάνδαλο που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το Χόλιγουντ.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024