Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: «Θα τον παρατούσα αν...»

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: «Θα τον παρατούσα αν…»

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θα εγκατέλειπε τον Μπεν Άφλεκ. Έστειλε το μήνυμα στον άντρα της η Λατίνα τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τον λόγο που θα την οδηγούσε να βάλει τέλος στον γάμο της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, που βρέθηκε καλεσμένη στο «The View», παραδέχτηκε πως θα έβαζε τέλος στον γάμο της με τον Ben Affleck αν μάθαινε ποτέ ότι την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Κάτι που έκανε ο Tom Sandoval και έκανε όλο το Χόλιγουντ να παραμιλά.

«Νομίζω ότι απλά θα έφευγα», ανέφερε χαρακτηριστικά η 53χρονη τραγουδίστρια του «If You Had My Love». Απάντησε έτσι στην ερώτηση αν θα αντιδρούσε με «βίαιο» ή «λογικό» τρόπο.

Η συμπαρουσιάστρια Whoopi Goldberg συμφώνησε και ρώτησε ρητορικά «γιατί να χάνουμε χρόνο;».

«Ξέρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Τι άλλο πρέπει να ξέρεις;» αναρωτήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Υπενθυμίζεται πως η Λατίνα τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον 50χρονο Μπεν Άφλεκ από τον Ιούλιο του 2022.

Η αναφορά στο σκάνδαλο του Χόλιγουντ

Η τραγουδίστρια του «Love Don’t Cost a Thing» με την αναφορά στον Tom Sandoval σχολίασε ουσιαστικά το σκάνδαλο που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το Χόλιγουντ.

Και δεν είναι η μόνη διάσημη που τοποθετείται για το σκάνδαλο απιστίας του Tom Sandoval. Ο Tom Sandoval απάτησε τη σύντροφό του Ariana Madix με την πρώην πλέον κολλητή της φίλη Raquel Leviss.

Η Ariana Madix ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της όταν είδε κατά λάθος ένα ερωτικό βίντεο που έστειλε η κολλητή της Raquel Leviss στον Tom Sandoval.

«Έχω 20 διαφορετικά τσατ σχετικά με αυτό» έγραψε η Chrissy Teigen στο Twitter στις 3 Μαρτίου. Λίγο αφότου έγινε γνωστό το σκάνδαλο απιστίας που κλονίζει το Χόλιγουντ.

«Είκοσι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικών ηλικιών και καταβολών, με τρελά διαφορετικές δουλειές και ζωές, όλοι έχουν έρθει μαζί για να πουν «WHATTTTTTT???».

Η Ariana Madix ήταν καλεσμένη στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κωμικό Roy Wood Jr που αστειύτηκε με τον χωρισμό της.

Λίγο πριν από το δείπνο, η Ariana Madix είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τα υποστηρικτικά στην πλειονότητα μηνύματα που έλαβε τους τελευταίους μήνες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024