Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«This Is Me… Now»: Έρχεται το νέο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ

«This Is Me… Now»: Έρχεται το νέο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ

Το άλμπουμ με 13 τραγούδια θα είναι το πρώτο σόλο της Τζένιφερ Λόπεζ σε σχεδόν 10 χρόνια μετά το A.K.A.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι στα καλύτερά της όχι μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Επιστρέφει δυναμικά μετά από 10 χρόνια με σόλο άλμπουμ, ύστερα από την κυκλοφορία του A.K.A το 2014. Το άλμπουμ με 13 τραγούδια θα είναι το πρώτο σόλο της Λατίνας τραγουδίστριας μετά από χρόνια, με την υπογραφή νέας δισκογραφικής συμφωνίας, την BMG. Το ένατο άλμπουμ της, που ηχογραφήθηκε το 2022, ονομάζεται «This Is Me…Now» και παραγωγός είναι ο Ρότζεντ Τσαχάγεντ, Έιντζελ Λόπεζ και φυσικά η ίδια Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο παραμένει έκπληξη η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, καθώς δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από την ηχογράφηση για το άλμπουμ, στο οποίο φαίνεται πως περνά πολύ όμορφα με τον φίλο της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Οι τελευταίες συνεργασίες της τραγουδίστριας

Τα τελευταία μουσικά εγχειρήματα της Τζένιφερ Λόπεζ περιλαμβάνουν την περσινή νέα έκδοση της επιτυχίας της «Same Girl» του 2014 – ένα remix με τον French Montana που κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ της στο Netflix «Halftime» – μαζί με το «This Land Is Your Land (2021 από την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν). Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «Marry Me» το 2022 -ήταν μια συνεργασία με τον Maluma και ήταν το σάουντρακ της ομότιτλης ταινίας τους, που κυκλοφόρησε από τα Universal Studios/ Sony Music US Latin. Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της BMG εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία με τη Λόπεζ.

Με την υπογραφή νέας δισκογραφικής συμφωνίας με την BMG η Λόπεζ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ένατο άλμπουμ της.

Περίπου μια δεκαετία από την κυκλοφορία του δίσκου «A.K.A.» (2014), έρχεται το νέο άλμπουμ της Λατίνας τραγουδίστριας.

Η ταινία «Marry Me» θύμιζε την πραγματική της ζωή

Οι περισσότεροι που είδαν τη ρομαντική ταινία «Marry Me», αμέσως σκέφθηκαν πως η τέχνη μιμείται τη ζώη της τραγουδίστριας. Η Jennifer Lopez, ως πρωταγωνίστρια της ταινίας ψάχνει απεγνωσμένα την αληθινή αγάπη, ύστερα από μια ερωτική απογοήτευση. Συγκεκριμένα υποδύεται την Kat Valdez, μια σούπερ σταρ (με λίγα λόγια τον εαυτό της), η οποία έχει σχέση με τον Bastian, τον οποίο υποδύεται ο Maluma, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής. Οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν on stage, όταν λίγο πριν ανεβούν στη σκηνή, κυκλοφορεί ένα βίντεο του τραγουδιστή, στο οποίο φαίνεται πως απατάει την σύντροφό του.

Με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, η Valdez ανεβαίνει στη σκηνή και δέχεται να παντρευτεί έναν άγνωστο φαν που κρατάει μια πινακίδα που γράφει «Marry Me». Αυτή την κρατάει ο Charlie – τον οποίο υποδύεται ο Owen Wilson- ένας μαθηματικός, ο ο οποίος συνοδεύει την κόρη του στη συναυλία, κρατώντας στιγμιαία το πλακάτ της. Με λίγα λόγια, οι δυο τους καταλήγουν να παντρεύονται, με τα μέσα να τους πολιορκούν, λόγω του περίεργου αυτού γάμου. Τελικά, οι δυο τους προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, με τα προφανή εμπόδια να εμφανίζονται εξαρχής.

Η ίδια η Lopez είχε δηλώσει για την ταινία: «Είναι πολύ προσωπική για εμένα. Πραγματικά καταλαβαίνω αυτή τη ζωή. Η Kat Valdez είναι μια καλλιτέχνης. Είναι διάσημη και στη δουλειά εδώ και πολύ καιρό. Είχε τα πάνω και τα κάτω της στην προσωπική της ζωή. Η Kat είναι δυνατή και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι μία businesswoman. Είναι αφεντικό. Όμως, είναι και ένας κανονικός άνθρωπος που είναι μοναχικός και χρειάζεται αγάπη και θέλει να νιώθει ότι έχει ένα σπίτι».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024