Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Φορά λευκό μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο

Τζένιφερ Λόπεζ: Φορά λευκό μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο

Βρίσκεται στην Ιταλία κι όπως φαίνεται απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα

Τα μπάνια στη θάλασσα φαίνεται πως λαχτάρισε η διάσημη σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πως μετά το Παρίσι έτσι επισκέφτηκε το Amalfi της Ιταλίας, εκεί όπου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Λατίνα σταρ με κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο τους ντόπιους, όσο και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σταρ βρίσκεται στην Ιταλία αυτές τις ημέρες καθώς, εκτός των άλλων, διαφημίζει και μία μάρκα ποτού που παράγεται στην περιοχή, ενώ στα… διαλλείματα από των υποχρεώσεών της απολαμβάνει τον ήλιο.

Οι «καυτές» πόζες στην Ιταλία

Αυτή τη φορά, η Τζένιφερ Λόπεζ ενθουσίασε τους ακολούθούς της, καθώς εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι που αποκαλύπτει τις πλούσιες καμπύλες της για της οποίες είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, στη συνέχεια φωτογραφήθηκε σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα με το αποκαλυπτικό μαγιό.

Η σούπερ σταρ φόρεσε επίσης ελαφρώς φιμέ γυαλιά ηλίου, ενώ έδειχνε χαρακτηριστικά εντυπωσιακή με λαμπερό μακιγιάζ που της έδινε ένα μπρονζέ φινίρισμα.

«Επιστροφή στο στοιχείο μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λόπεζ, η οποία είναι παντρεμένη με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ.

Το νέο επιχειρηματικό της βήμα…

Η JLo ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εγκαινίαζε το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα τον Απρίλιο, μιλώντας για την προσπάθειά της στο διαδίκτυο.

Έγραψε με την ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, «Το μυστικό κυκλοφόρησε. Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τη @DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο μίξεις, έτοιμη να απολαύσει τα νέα ποτά» Το κλιπ την έδειχνε να απολαμβάνει ένα πάρτι, στις ακτές της Ιταλίας σε ένα υπαίθριο μπαρ με φιλαράκια.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024