Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Στη συνέχεια φοράει τα εσώρουχά της και κάνει ξεκάθαρο ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.

Η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» μοιράστηκε στο Instagram μια γεύση από τον εορτασμό των 54ων γενεθλίων της -συμπεριλαμβανομένου και του μαγιό γενεθλίων που φορούσε.

Στα στιγμιότυπα, η Λόπεζ έδειξε το υπέροχο κορμί της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι Valentino με πράσινο-λευκό μοτίβο και πάνθηρες, το οποίο συνδύασε με ένα διάφανο μαύρο καφτάνι, επίσης, Valentino, με το ίδιο μοτίβο πάνθηρα με το μπικίνι της.

Photo: Instagram

Συνδύασε το μικροσκοπικό μαγιό με ένα chunky διαμαντένιο τσόκερ, μια μακριά χρυσή αλυσίδα με κρεμαστό κλειδί στην άκρη, τεράστια χρυσά σκουλαρίκια Misho και ένα μαύρο fedora – ένα item που της αρέσει πολύ και το συνδυάζει συχνά με εντυπωσιακά outfit.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Λόπεζ φαινόταν να χορεύει στην αυλή της νέας έπαυλης του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Beverly Hills.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός, 50 ετών, διοργάνωσε το «μεσογειακό, κομψό πάρτι», στο οποίο παρευρέθηκαν οι «πιο στενοί συγγενείς και φίλοι» τους.

«Ένιωσα τόσο μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση από τους αγαπημένους μου και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εκεί που είμαι σήμερα, σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου, με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους για να τα μοιραστώ όλα» έγραψε η Λόπεζ.

Και πρόσθεσε: «Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία για τα δικά σας γενέθλια και για πάντα».

Η πλουσιοπάροχη συγκέντρωση περιελάμβανε τεράστια μπουκέτα ροζ λουλουδιών, ξεχειλισμένες πιατέλες με αλλαντικά και πολύ χορό.

Μάλιστα, η Λόπεζ – που έγινε 54 ετών στις 24 Ιουλίου – μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει σε ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια του διασκεδαστικού πάρτι.

Η ηθοποιός του «Marry Me» εντυπωσίασε με ένα ασημένιο φόρεμα χωρίς πλάτη, καθώς λικνιζόταν στο τραγούδι της Lizzo «About Damn Time», ενώ οι καλεσμένοι της την επευφημούσαν και χόρευαν μαζί της.

«Διάθεση για γενέθλια… όλο το μήνα. Είναι πάντα μια καλή μέρα όταν η Λόλα έρχεται να παίξει», έγραψε.

Ο Ιούλιος ήταν ένας πολυάσχολος μήνας για την τραγουδίστρια του «On the Floor», η οποία γιόρτασε επίσης έναν χρόνο γάμου με τον Μπεν Άφλεκ.

Για να γιορτάσουν την ένωσή τους, το ζευγάρι δείπνησε στο αγαπημένο στις διασημότητες εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα.

Ενώ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «Argo» φόρεσε ένα ολόμαυρο σύνολο για την ξεχωριστή βραδιά, η πρωταγωνίστριά του επέλεξε λευκό για να γιορτάσει τη μεγάλη μέρα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εθεάθησαν επίσης να απολαμβάνουν γεύμα με τον γιο του ηθοποιού, τον Σάμουελ 11 ετών, και τα δίδυμα της Lopez, Emme και Max, 15 ετών. Ωστόσο, οι κόρες του Affleck, Violet, 17, και Seraphina, 14 – τις οποίες έχει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ – δεν ήταν παρούσες.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024