Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ γιορτάζουν τα 60α γενέθλια της Λίζα Κούντροου: «Είναι φίλη και οικογένεια»

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ γιορτάζουν τα 60α γενέθλια της Λίζα Κούντροου: «Είναι φίλη και οικογένεια»

Οι συμπρωταγωνίστριες των «Friends» απέτισαν φόρο τιμής στη φίλη τους Λίζα Κούντροου καθώς έκλεισε τα 60 της.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ γιορτάζουν τη φίλη τους και μία προσωπικότητα εκ της τρομερής παρέας των Friends, τη Φοίβη Μπουφέ, κοινώς τη Λίζα Κούντροου.

«Σας παρακαλώ ελάτε μαζί μου να γιορτάσουμε έναν από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη, τη Λίζα Κούντροου» έγραψε η 54χρονη Άνιστον σαν σχόλιο στην ανάρτησής της μαζί με φωτογραφίες της ίδιας, της 59χρονης Κοξ και της Κούντροου να κάνουν παρέα.

«Είναι φίλη μου και οικογένειά μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ, γλυκιά μου Floosh. Ένας από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς/ηθοποιούς με τους οποίους είχα τη μεγάλη τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και ακόμα περισσότερα! Χρόνια πολλά της Λίζα» συνέχισε αναφερόμενη στη φίλη της με το χαριτωμένο όνομα που την αποκαλεί.

«Χαριτωμένη μου Jo, σ ‘αγαπώ πέρα και πάνω από μια αγαπημένη φίλη για πάντα» απάντησε η Κούντροου χρησιμοποιώντας κι αυτή το όνομα που φωνάζει την Άνιστον.

Δείτε το βίντεο

Έχουν τους δικούς τους κώδικες

Στη δική της ανάρτηση, η 59χρονη Κοξ χρησιμοποίησε επίσης ένα ψευδώνυμο για την Κούντροου. «Χρόνια πολλά λάφυρό μου», έγραψε η 59χρονη ηθοποιός. «Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά μου: Το ChatGPT δεν σου έδωσε ποτέ την αγάπη που νιώθω για σένα.

»Είσαι ο πιο έξυπνος, ο πιο αστείος, ο πιο στοχαστικός άνθρωπος», πρόσθεσε. «Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν είμαι γύρω σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».

«Ω Cahoot. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ και μάντεψε τι; Πάντα νιώθω ότι με βλέπεις» απάντησε η Κούντροου.

Τόσο η Κοξ όσο και η Άνιστον δημοσίευσαν φωτογραφίες τους με τη φίλη του εκτός και εντός των Friends όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας ομαδικής λήψης στο σετ της σειράς από το επετειακό «Friends: The Reunion» του 2021.

«Είναι οι αδερφές μου»

«Ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων». Η Κούντροου έγραψε σε ένα στόρι στο Instagram καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τα μάτια κλειστά μπροστά από μια τούρτα γενεθλίων αναμμένη με κεριά σε σχήμα 60. «Αυτή η ευχή είναι για όλους σας!»

Τον Φεβρουάριο, η Κούντρου και η Άνιστον υποστήριξαν την Κοξ όταν έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame καθώς έδωσαν μια κοινή ομιλία. Η Κοξ είπε ότι ακούγοντας τους μακροχρόνιους φίλους της κατά τη διάρκεια της τελετής ένιωσε «υπέροχα», προσθέτοντας: «Είναι τόσο υπέροχες φίλες, είναι οικογένεια για μένα. Είναι οι αδελφές μου».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024