Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόνι Ντεπ εθεάθη να κυκλοφορεί με μπαστούνι

Ο Τζόνι Ντεπ εθεάθη να κυκλοφορεί με μπαστούνι

Ο 60χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εμφανίστηκε χαμογελαστός παρά το νέο του αξεσουάρ.

Ο 60χρονος Τζόνι Ντεπ εθεάθη να χρησιμοποιεί μπαστούνι σε συναυλία στη Βοστώνη μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο

Ο ηθοποιός έφτασε στη Βοστώνη την Παρασκευή χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ενός μπαστουνιού πριν από τη συναυλία του – η οποία αρχικά είχε αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εμφανίστηκε χαμογελαστός παρά τη χρήση του νέου του αξεσουάρ, πριν από τη συναυλία του το βράδυ της Παρασκευής με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires.

Ο Ντεπ φορούσε ένα ασπρόμαυρο υπερμεγέθες καρό σακάκι με ένα μάτσο από πολυεπίπεδα κοσμήματα στον λαιμό και ένα λευκό T-shirt από κάτω.

Η αναβολή της συναυλίας

Όπως ανέφερε το Page Six, το συγκρότημα του Ντεπ αναγκάστηκε να αναβάλει τρεις από τις ημερομηνίες της περιοδείας του στις ΗΠΑ στις 29 Μαΐου, όταν ο ηθοποιός του «Blow» τραυματίστηκε.

«Με λύπη μας μοιραζόμαστε ότι οι Hollywood Vampires θα αναβάλουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα» έγραψε τότε το συγκρότημα – που αποτελείται επίσης από τους Alice Cooper, Joe Perry και Tommy Henriksen – μέσω των σελίδων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο

«Ο Johnny υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλό του μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει.

»Είναι συντετριμμένος από αυτή την τροπή των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί ώστε και οι τέσσερις Vampires να δώσουν τον απόλυτο καλύτερό τους εαυτό στην περιοδεία στην Ευρώπη».

Οι συναυλίες είχαν αρχικά οριστεί για τις 30 Μαΐου, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Μάντσεστερ, N.H., τη Βοστώνη και το Bethel, N.Y., αντίστοιχα.

Ωστόσο, το σόου πρέπει να συνεχιστεί

Ο Ντεπ – ο οποίος κέρδισε μια πολύκροτη αγωγή δυσφήμισης εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ πριν από λίγο περισσότερο από έναν χρόνο – επέστρεψε στην περιοδεία μετά την τριήμερη διακοπή.

Στις 8 Ιουνίου, φωτογραφήθηκε φορώντας μια μπότα στο πόδι του ενώ βρισκόταν στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Και μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του ένας θαυμαστής ρώτησε στα σόσιαλ τον φωτογράφο της περιοδείας του συγκροτήματος, Κάιλερ Κλαρκ, για το πώς πάει ο Ντεπ.

Ο Κλαρκ απάντησε: «Θεραπεύεται! Θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθεί πλήρως όμως. Φοράει μια μπότα στην οποία μπορεί να περπατήσει».

Μέχρι το Σάββατο, ο Ντεπ έχει μόνο τις συναυλίες στο Μάντσεστερ και το Μπέθελ στο πρόγραμμά του, πριν μπορέσει πραγματικά να σταθεί στα πόδια του.

*Με στοχεία από pagesix.com

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024