Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην σεναριογράφος χαρακτήρισε τον Τομ Κρουζ ένα «εγωκεντρικό φρικιό ελέγχου»

Πρώην σεναριογράφος χαρακτήρισε τον Τομ Κρουζ ένα «εγωκεντρικό φρικιό ελέγχου»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν για τον αγαπημένο σε πολύ κόσμο ηθοποιό Τομ Κρουζ προχώρησε ένας σεναριογράφος, ο οποίος εργάστηκε μαζί του στο ερωτικό δράμα «Eyes Wide Shut».

Μεταξύ άλλων, ο Φρέντερικ Ραφαέλ χαρακτήρισε τον σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων, «εγωκεντρικό φρικιό ελέγχου».

Ο εν λόγω σεναριογράφος, ο οποίος είναι 91 ετών, έκανε τους ισχυρισμούς για τον ηθοποιό στο νέο του βιβλίο, «Last Post», στο οποίο στοχοποιεί την καριέρα του Χολιγουντιανού σταρ, τη σχέση του με τη Σαϊεντολογία και τον αποτυχημένο γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν.

Ο Ραφαέλ ήρθε σε ρήξη με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Στάνλεϊ Κιούμπρικ το 1999, όταν κυκλοφόρησε τα πρώτα του απομνημονεύματα, «Eyes Wide Open», στα οποία ήταν πολύ επικριτικός για το σκηνοθετικό στυλ του Κιούμπρικ, με αποτέλεσμα να μην τον καλέσουν στην πρεμιέρα της ταινίας.

«Εγωκεντρικό φρικιό ελέγχου»

Στο νέο του βιβλίο, ο Ράφαελ ασκεί περισσότερη κριτική στους Κιούμπρικ και τον Κρουζ, γράφοντας: «Δεν με έχει αποκαλέσει ποτέ κανείς ψεύτη, όπως με έχει αποκαλέσει η φατρία Χάρλαν και ο Τομ Κρουζ, ένα εγωκεντρικό φρικιό του ελέγχου, με τον οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ».

Ο αποσυρμένος πια σεναριογράφος υποστήριξε στη συνέχεια ότι ο Κρουζ του πρόσφερε δουλειά σε μια προφανή προσπάθεια για να τον ελέγξει μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Eyes Wide Shut».

«Για να με έχει στο λουρί, χωρίς αμφιβολία» γράφει ο Ράφαελ. «Με τη σειρά του, φαίνεται ότι κι εκείνος χρειάζεται τον έλεγχο που βρίσκει στη Σαηεντολογία».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024