Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει τι έτρωγε στα γυρίσματα της σειράς

Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει τι έτρωγε στα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Δεν πάει το μυαλό σας!

Η σαλάτα που υποτίθεται έτρωγε η Jennifer Aniston στα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει γίνει viral στα social media, με τους χρήστες να αναρτούν συνεχώς τη συνταγή της και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να τη φτιάξει.

Ωστόσο, όσο νόστιμη κι αν φαίνεται, η ίδια η ηθοποιός διαψεύδει ότι είναι αυτή η περιβόητη σαλάτα της και διευκρινίζει ότι απολάμβανε τη σαλάτα Cobb.

«Η σαλάτα που έτρωγα στο σετ των Friends δεν είναι αυτή που έχει κυκλοφορήσει και ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό. Δείχνει υπέροχη, αλλά δεν ήταν η σαλάτα μου. Η σαλάτα που έτρωγα ήταν η cobb με iceberg. Προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο είχε μέσα, πεκορίνο, μπέικον γαλοπούλα, κοτόπουλο και ρεβίθια», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Σε άλλη ερώτηση για το αν συνοδεύει τα σάντουιτς της με πατατάκια, η ίδια άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε (και) το γεύμα της Courteney Cox στα γυρίσματα της σειράς: » Εγώ όχι, η Courteney το κάνει αυτό. Θα φτιάξει σάντουιτς και θα προσθέσει μαγιονέζα, μουστάρδα, τυρί, φέτες από κοτόπουλο και chips καλαμποκιού».

Δείτε τη σαλάτα της

Η σαλάτα του TikTok

Η συνταγή που έχει γίνει viral στο TikTok ως «η σαλάτα της Jennifer Aniston» περιλαμβάνει πλιγούρι, αγγούρια κομμένα σε κύβους, μαϊντανό, δυόσμο, κόκκινο κρεμμύδι, ρεβίθια, θρυμματισμένη φέτα και φιστίκια Αιγίνης.

Φυσικά, οι σαλάτες Cobb δεν έχουν πλιγούρι, όμως οι χρήστες έπεσαν στην παγίδα και πίστεψαν πως πράγματι η ηθοποιός επί 10 χρόνια απολάμβανε τη συγκεκριμένη σαλάτα στο σετ της αγαπημένης σειράς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024