Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα: «Aποχαιρετά» την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Ριάνα: «Aποχαιρετά» την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

To ακίνητο αγόρασε η μάνατζερ του Τζόνι Ντεπ,Τρέισι Τζέικομπς

Αποχαιρετά και επίσημα το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, καθώς έκλεισε η συμφωνία – με την επί χρόνια ατζέντισσα του Τζόνι Ντεπ, Τρέισι Τζέικομπς, να αποτελεί την νέα ιδιοκτήτρια.

Η μάνατζερ φέρεται να δαπάνησε 10,3 εκατομμύρια δολάρια για το ακίνητο στην Καλιφόρνια. Το σπίτι σε στιλ Tudor κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930 μέσα σε ένα οικόπεδο μισού στρέμματος που βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου. Η έπαυλη έχει έκταση πάνω από 5.100 τετραγωνικά, και αποτελείται από 5 μπάνια και 4 υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Richest, η κατοικία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα

To deal

Ωστόσο, το deal αποτελεί δυστυχώς μια οικονομική απώλεια για την Ριάνα. Η τραγουδίστρια αγόρασε την κατοικία μόλις πριν από δύο χρόνια για 10 εκατομμύρια δολάρια. Φέρεται να χρωστάει ακόμα πάνω από 570.000 δολάρια σε φόρους ακινήτων στην πόλη του Λος Άντζελες, εκτός από τα συνήθη μεσιτικά έξοδα, οπότε όχι μόνο δεν έβγαλε κέρδος με την πώληση αλλά έχασε και αρκετά χρήματα.

To ρετιρέ στο Λος Αντζελες

Αλλά δεδομένου ότι η τραγουδίστρια μόλις αγόρασε ένα ρετιρέ 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Αντζελες, μάλλον ανυπομονούσε να ξεφορτωθεί την βίλα στο Μπέβερλι Χιλς πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Τον Απρίλιο, ξόδεψε πολλά χρήματα για το πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 40ο όροφο ενός 43όροφου κτιρίου.

Η Ριάνα – η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της Savage x Fenty – ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της ASAP Rocky. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι, τον RZA, πέρυσι. Δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία γέννησης, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να συμβεί σύντομα, πιθανότατα και μέσα στον Αύγουστο.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024