Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Barbie: Πώς να κερδίσετε δωρεάν διακοπές στην ροζ βίλα του Μαλιμπού

Barbie: Πώς να κερδίσετε δωρεάν διακοπές στην ροζ βίλα του Μαλιμπού

Η παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα του Airbnb μπορεί να σου εξασφαλίσει διαμονή και διακοπές στην ροζ βίλα της Barbie και του Ken στο Μαλιμπού και μάλιστα... δωρεάν

Ένα νέο επικοινωνιακό τέχνασμα για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Barbie» σκαρφίστηκε η εταιρεία παραγωγής σε συνεργασία με την πλατφόρμα του Airbnb.

«Καλώς ήρθατε στο Kendom μου! Όσο λείπει η Barbie, παρέδωσε τα κλειδιά στο Malibu DreamHouse της αυτό το καλοκαίρι και το δωμάτιό μου θα μπορούσε να είναι δικό σας για τη νύχτα. Έχω προσθέσει μερικές πινελιές για να φέρω την απαραίτητη Kenergy στο πρόσφατα ανακαινισμένο και εμβληματικό Malibu DreamHouse. Τοποθετημένο τέλεια πάνω από την παραλία με πανοραμική θέα, αυτή η ροζ έπαυλη είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα από τον Κεν, ο οποίος εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης του MalibuDreamHouse.

source: Airbnb

Τι περιλαμβάνει η διαμονή στην ροζ βίλα

Η προσφορά αφορούσε μόλις δύο διαμονές μιας ημέρας για δύο τυχερά ζευγάρια, στις 21 και 22 Ιουλίου. Ωστόσο, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στην υπερπολυτελή ροζ βίλα, που βρίσκεται πάνω στη διάσημη παραλία του Μαλιμπού της Καλιφόρνια εντελώς δωρεάν.

source: Airbnb

Όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως η προσφορά αφορά μόνο τη διαμονή τους στη βίλα και πως θα πρέπει να μπορούν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα μετακίνησης τους στο Μαλιμπού.

 Επίσης, όπως επισημαίνεται στην αγγελία, το DreamHouse, δεν διαθέτει κουζίνα, ούτε τηλεόραση και δεν παρέχει σαμπουάν ή σεσουάρ για τα μαλλιά.
 Ωστόσο, οι ένοικοι κατά την παραμονή τους στη βίλα θα μπορούν να απολαύσουν όλους τους χώρους και την πισίνα της, να απολαύσουν γεύματα που θα τους παρέχει ο μπάτλερ της οικίας, ενώ –όπως επισημαίνεται- θα έχουν πρόσβαση «στην φανταστική γκαρνταρόμπα του Κεν για να επιλέξουν την καλύτερη εμφάνιση τους για την παραλία».

source: Airbnb

Επίσης, φεύγοντας θα λάβουν δώρο ένα ζευγάρι κίτρινα και ροζ roller skates και μια σανίδα σέρφινγκ.

source: Airbnb

Η αγγελία ήταν «ανοιχτή» στην πλατφόρμα έως τις 17 Ιουλίου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί πως θα προκύψουν οι λίγοι και τυχεροί νικητές.
Η ταινία της «Barbie» με πρωταγωνιστές τους Μάργκοτ Ρόμπι στο ρόλο της Μπάρμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο ξανθού Κεν έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου και θα σηματοδοτήσει την πρώτη ταινία ζωντανής δράσης βασισμένη στην παγκοσμίου φήμης κούκλα μόδας που άλλαξε τον τρόπο που έπαιζαν τα μικρά κορίτσια με τις κούκλες, μετά από μια πληθώρα ταινιών κινουμένων σχεδίων και τηλεοπτικών σειρών.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024