Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάργκοτ Ρόμπι όταν διάβασε το σενάριο της Barbie: «Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία»

Η Μάργκοτ Ρόμπι όταν διάβασε το σενάριο της Barbie: «Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία»

Το τρέιλερ της Barbie σχεδόν έσπασε το διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου, κάτι που ίσως να αποτέλεσε σοκ για την υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιό, αν σκεφτεί κανείς ότι υπήρξε μια εποχή που πίστευε ότι κανένα στούντιο του Χόλιγουντ δεν θα άγγιζε τη σατιρική κωμωδία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ρόμπι αποκάλυψε ότι η πρώτη της αντίδραση όταν διάβασε το σενάριο της ταινίας Barbie των Γκρέτα Γκέργουιγκ και Νόα Μπάουμπακ ήταν η απόλυτη δυσπιστία για το αν θα γινόταν η ταινία.

«Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie, η αντίδρασή μου ήταν: “Α! Είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσουν να κάνουμε αυτή την ταινία»» δήλωσε η Ρόμπι. «Αλλά το έκαναν».

Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μυστηριώδες σενάριο, η Ρόμπι είπε: «Δεν μπορώ να σας πω!».

Στην ταινία Barbie πρωταγωνιστούν η Ρόμπι ως η ομώνυμη κούκλα και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν. Οι δύο χαρακτήρες βρίσκονται να ταξιδεύουν από τη χώρα των ονείρων της Barbie στον πραγματικό κόσμο, αν και το γιατί και τι συμβαίνει εκεί παραμένει μυστικό, ενώ ο Γουίλ Φερέλ πρωταγωνιστεί ως διευθύνων σύμβουλος της Mattel.

Όλοι πιστεύουν ότι τα πράγματα θα γίνουν meta.

Photo: YouTube

Ένα από τα καλύτερα σενάρια

Ο Σιμού Λιου, ο οποίος συμμετάσχει στο καστ, δήλωσε πέρυσι στο Βρετανικό GQ ότι δεν ήξερε σχεδόν τίποτα για την ταινία Barbie όταν συμφώνησε να περάσει από οντισιόν για έναν ρόλο. Ο ηθοποιός αποφάσισε να μπει στη διεκδίκηση για έναν ρόλο αφού ένας νεαρός ατζέντης στο πρακτορείο του τού είπε ότι το σενάριο της Γκέργουιγκ και του Μπάουμπακ για την ταινία ήταν ένα από τα καλύτερα που είχε διαβάσει ποτέ.

«Το είπε κυριολεκτικά αυτολεξεί» δήλωσε ο Λιου. «Αν μπορούσα να ποντάρω την καριέρα μου σε κάποιο σενάριο, αυτό είναι το σενάριο της Barbie. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις» του είπε.

Ο Λιου περιέγραψε το σενάριο της Barbie ως «άγριο» και «απίστευτα μοναδικό», προσθέτοντας: «Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω τι κάνουμε καθημερινά, γιατί είναι τρελό».

Photo: YouTube

«Μέσα μας πεθαίνουμε»

Η Ρόμπι, από την άλλη πλευρά, που αμφέβαλε ότι η Barbie θα μπορούσε αρχικά να γυριστεί, έφτασε στο σημείο να είναι συγκλονισμένη από το συνεχές buzz και την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκέντρωσε η ταινία καθώς γυρίζονταν οι σκηνές στο Λος Άντζελες, πέρυσι.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο αλλόκοτα νιώθαμε, παρεμπιπτόντως» δήλωσε η Ρόμπι πέρυσι στον Τζίμι Φάλον σχετικά με την viral προσοχή που έλαβαν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Barbie στα social media. «Δείχνουμε σαν να γελάμε και να διασκεδάζουμε, αλλά μέσα μας πεθαίνουμε. Πεθαίνουμε».

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ποτέ ότι οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Barbie θα κυριαρχούσαν στο διαδίκτυο με τον τρόπο που το έκαναν, η Ρόμπι απάντησε: «Όχι! Θέλω να πω, ήξερα ότι είχαμε να κάνουμε κάποια εξωτερικά γυρίσματα στο Λος Άντζελες. Πιθανότατα θα υπήρχε ένα μικρό πλήθος ανθρώπων που θα το πρόσεχαν επειδή, ξέρεις, ξεχωρίζαμε λίγο με αυτά τα ρούχα. Ήξερα λοιπόν ότι θα υπήρχε κάποια προσοχή και πιθανώς κάποιες φωτογραφίες θα έβγαιναν προς τα έξω, αλλά όχι αυτό που έγινε».

Δείτε το τρέιλερ 

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024