Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ: Πήρε δάνειο 10 εκ. για να «σώσει» το σπίτι του

Τζόνι Ντεπ: Πήρε δάνειο 10 εκ. για να «σώσει» το σπίτι του

Ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να αποφύγει μια σημαντική απώλεια, εξασφαλίζοντας δάνειο ύψους 10 εκ. δολαρίων για τη διάσωση των δύο σπιτιών του στο Δυτικό Χόλυγουντ.

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ, όχι μόνο επέστρεψε θριαμβευτικά στην υποκριτική και τη σκηνοθεσία μετά τη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, αλλά κατέφερε να επιλύσει ορισμένα ζητήματα που αφορούσαν την ακίνητη περιουσία του.

Συγκεκριμένα, τις δύο επαύλεις του στο Δυτικό Χόλιγουντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δάνειο 10 εκ. δολαρίων

Το ένα από τα ακίνητά του, ένα μικρότερο σπίτι που βρίσκεται στη N. Sweetzer Avenue, βρισκόταν στα πρόθυρα της κατάσχεσης το 2016 λόγω χρέους 4,28 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ο Ντεπ κατάφερε να εξοφλήσει πλήρως το ακίνητο, πληρώνοντας το οφειλόμενο ποσό.

Τον Μάρτιο, ο ηθοποιός εξασφάλισε ένα σημαντικό δάνειο για ένα άλλο από τα σπίτια του, το οποίο είναι γνωστό για την εντυπωσιακή ομοιότητά του με ένα γοτθικό αντίγραφο ενός βαυαρικού κάστρου.

Το μοναδικό αυτό σπίτι είχε προηγουμένως κηρύξει πτώχευση το 2018, με χρέος 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δημοσιεύματα της Daily Mail αναφέρουν ότι ο Ντεπ αναγκάστηκε να πάρει δάνειο, αφού ξόδεψε 650 εκατομμύρια δολάρια για δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ. Το δάνειο το πήρε από την «City National Bank» γνωστή ως «Τράπεζα των αστέρων» λόγω των συμφωνιών της με πολλούς αστέρες της σόουμπιζ.

Η έπαυλη των 8 υπνοδωματίων

Το σπίτι που είναι σχεδόν κρυμμένο από τη θέα βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο πίσω από πλούσια βλάστηση και αγοράστηκε από τον ηθοποιό Captain Jack Sparrow το 1995 έναντι 2,15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με έκταση σχεδόν 700 τετραγωνικών μέτρων, η έπαυλη αποπνέει μια απόκοσμη ατμόσφαιρα, που θυμίζει σκηνικό από ταινία τρόμου, με τη σειρά των πύργων και των πυργίσκων της. Διαθέτοντας οκτώ υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια, το ακίνητο αυτό, το οποίο ο Ντεπ απέκτησε έναντι 2,15 εκατομμυρίων δολαρίων το 1995, προσφέρει εξαιρετική ιδιωτικότητα. Είναι κρυμμένο πίσω από πλούσια φυλλώματα και δέντρα. Το μόνο που φαίνεται από το δρόμο είναι οι μπροστινές πύλες.

Το ακίνητο απαιτεί επισκευές, καθώς βρίσκεται σε ετοιμόρροπη κατάσταση. Ο ίδιος ο Τζόνι Ντεπ δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου εκεί, καθώς διαμένει κυρίως στο σπίτι του στις Μπαχάμες.

Προς το παρόν, ο ηθοποιός ξεκινά ευρωπαϊκή περιοδεία με το συγκρότημά του Hollywood Vampires, μια μουσική συνεργασία που δημιουργήθηκε μαζί με τον Alice Cooper και τον Joe Perry.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024