Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συνελήφθη ο άνανδρος που καταγράφηκε σε βίντεο να κακοποιεί σκυλάκι, χτυπώντας το με αντικείμενο.
Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περάματος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταγγελία και διερεύνηση του εικονοληπτικού, υλικού που απεικονίζει άνδρα να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη. Αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, εντόπισαν τον 38χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω πράξης ενώ όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα το περιστατικό συνέβη προ διημέρου στο σπίτι του κατηγορούμενου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω ενέργειες.
Το εξοργιστικό βίντεο
Σε βίντεο που έχει καταγράψει μάρτυρας από γειτονικό σπίτι, φαίνεται ο άνδρας να κακοποιεί ένα σκυλάκι, χτυπώντας τον με ένα αντικείμενο.
Το ζώο φαίνεται να πονά αρκετά από τα χτυπήματα του άνδρα, καθώς ουρλιάζει.
Αν και το άτομο που ανάρτησε πρώτο το βίντεο – ντοκουμέντο της κακοποίησης του ζώου το «κατέβασε» από τα social media, το είχαν αποθηκεύει άλλοι χρήστες που το δημοσίευσαν εκ νέου.
Έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο άτομο.
Όπως αναφέρει το zoosos, πρόκειται για άτομο που είχε καταγγελθεί ξανά στο παρελθόν για την κακοποίηση των σκυλιών του, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια ενέργεια από τις Αρχές.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!