Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το διαμαντένιο ρολόι του Jay-Z πουλήθηκε για 1,5 εκατ. σε δημοπρασία

Το διαμαντένιο ρολόι του Jay-Z πουλήθηκε για 1,5 εκατ. σε δημοπρασία

Το εκθαμβωτικό κομμάτι, στολισμένο με πάνω από 450 διαμάντια, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Jay-Z έχει πλέον ένα ρολόι λιγότερο στην εντυπωσιακή συλλογή του, μας πληροφορεί η ιστοσελίδα Watchpro.

Το διαμαντένιο ρολόι του ράπερ από το Μπρούκλιν, κατασκευασμένο από την Jacob & Co, πουλήθηκε για 1,5 εκατομμύριο δολάρια στη βραδιά δημοπρασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε προς όφελος της φιλανθρωπικής του οργάνωσης Reform Alliance στο Ocean Casino Resort στο Atlantic City στις 2 Οκτωβρίου.

Ο κωμικός Kevin Hart ήταν ο οικοδεσπότης της glamorous βραδιάς που φέρεται να συγκέντρωσε 24 εκατομμύρια δολάρια για την οργάνωση, η οποία βοηθά πρώην κρατούμενους να επανενταχθούν στην κοινωνία και να βρουν εργασία.

Αν και το λαμπερό ρολόι ήταν το πραγματικό αστέρι της βραδιάς, περισσότεροι από 250 VIPs από τον Τομ Μπρέιντι μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν ήταν επίσης παρόντες.

Μπροστινή και πίσω όψη του Jacob & Co.

Το ρολόι με ονομασία Caviar Tourbillon World Timer, που μέχρι την Δευτέρα ανήκε στον ράπερ έχει διάμετρο 47,5 χιλιοστών, είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαθέτει καντράν με 204 διαμάντια κοπής μπαγκέτας. Επιπλέον 294 διαμάντια ίδιας κοπής εκτείνονται στη στεφάνη, τη θήκη και το βραχιόλι του, αν θέλετε ακόμη περισσότερη λάμψη. Στην πρόσοψη ο μηχανισμός tourbillon πλαισιώνεται από τρία παγκόσμια χρονόμετρα που διαθέτουν ονόματα πόλεων όπως το Λος Άντζελες, η Γενεύη και το Ντουμπάι. Το κομμάτι προσφέρει ένα εντυπωσιακό απόθεμα ισχύος 120 ωρών και προβάλλει την πολύχρωμη κίνηση του tourbillon «Rainbow» μέσα από διάφανη πίσω κάσα. Ένα πολυτελές μπλε λουράκι ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Ο αγοραστής του ρολογιού δεν έχει κατονομαστεί, αλλά δεδομένης της λίστας καλεσμένων, μπορεί σίγουρα να είναι κάποιος αξιοσημείωτος. Μαζί με τον Jay-Z, άλλα μέλη του ιδρυτικού συμβουλίου της Reform Alliance, συμπεριλαμβανομένων των Michael Rubin, Meek Mill, Clara Wu Tsai, Mike Novogratz και του Reform CEO Robert Ross, εμφανίστηκαν σε εικόνες από την εκδήλωση. Άλλοι αστέρες όπως ο Matthew McConaughey, η Tiffany Haddish, ο Alex Rodriguez, η Lil Kim, ο Travis Scott, ο LaLa Anthony και ο Jack Harlow ήταν επίσης παρόντες.

Οι ράπερ Fabolous και French Montana ανέβηκαν στη σκηνή με μαύρη γραβάτα ως ψυχαγωγία για τη βραδιά. Ο Jay-Z δεν άρπαξε το μικρόφωνο για να τους ακολουθήσει, αλλά το μαύρο μπλέιζερ με γραφικά του ράπερ του «Empire State of Mind» ήταν από μόνο του εμβληματικό.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024