Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Κομνηνός: Πώς αποχαιρέτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου

Λάκης Κομνηνός: Πώς αποχαιρέτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος στέλνει τα δικά του μηνύματα στην αγαπημένη συνάδελφο του.

Με ένα στιγμιότυπο από την εμβληματική σκηνή του γνωστού μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες», ο Λάκης Κομνηνός αποχαιρέτησε την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο Μαίρη Χρονοπούλου. Μαζί με την ανάρτηση του στο Facebook, έγραψε «καλό ταξίδι» στο κινηματογραφικό του ζευγάρι.

Η αγαπημένη ταινία «Γοργόνες και Μάγκες»

Καλό ταξίδι

Στην ανάρτηση βλέπουμε μια φωτογραφία των δύο πρωταγωνιστών με την εικόνα της Μαίρης Χρονοπούλου με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί φόρεμα και το φουλάρι στον λαιμό δίπλα στον Λάκη Κομνηνό. Οι δυό τους να ζουν τον έρωτα τους στα σοκάκια του ελληνικού νησιού της δεκαετίας του 60. Την ταινία είχε σκηνοθετήσει ο Γιάννης Δαλιανίδης ενώ την υπέροχη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια που ακούγονται είναι του Μίμη Πλέσσα. Το μιούζικαλ βγήκε στις αίθουσες το 1968, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και θεωρείται από τις πλεον αγαπημένες ταινίες του κοινού από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο συγκινητικός χαιρετισμός του Γιάννη Βογιατζή

Εκτός από τον Λάκη Κομνηνό, κι άλλοι ηθοποιοί του παλιού ελληνικού σινεμά έσπευσαν να της πουν το δικό τους «αντίο». Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη και συγκίνησή του.

«Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια εκπληκτική ηθοποιός και μια θαυμάσια τραγουδίστρια. Ποτέ στα γυρίσματα και ποτέ στο θέατρο δεν έκανε κάποιο λάθος. Με το που έπαιρνε τον ρόλο, ήταν ο ρόλος και μετά στα μιούζικαλ του Διαλιανίδη ήταν προικισμένη η φωνή της. Ήταν γεμάτη ταλέντο αλλά και ανθρωπιά, εμείς την λέγαμε «η ψυχούλα».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατος της φίλης του

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν η ψυχούλα. Όταν είχες κάποιο πρόβλημα, κάποιο μεγάλο βάσανο στη ζωή σου, το ξέραμε όλοι και πηγαίναμε στη Μαίρη, το συζητάγαμε και αυτή μας έδινε την καρδιά της. Δεν μας άκουγε απλώς, για να μας πει μια λύση, ήταν μέσα στην οικογένεια σου και μέσα σε όλα».

«Η Μαιρούλα μας μάς λείπει τώρα. Και άλλα είχαμε συμφωνήσει με την Μαίρη, να πηγαίναμε κάπως αλλιώς στη ζωή μας. Δεν πειράζει, μου την έσκασε και έφυγε πρώτη η Μαίρη. Η σπουδαία ηθοποιός, τραγουδίστρια και άνθρωπος. Ήταν φίλη όλων μας. Όλοι οι ηθοποιοί ήμασταν φίλοι με τη Μαίρη γιατί όλοι έτρεχαν στη Μαίρη αν είχαν κάποια δυσκολία στη ζωή τους. Γι’ αυτό και την λέγαμε ψυχούλα μας, καρδούλα μας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024