Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: Αφιέρωσε τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου στη συναυλία στο Ηρώδειο

Άννα Βίσση: Αφιέρωσε τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου στη συναυλία στο Ηρώδειο

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ελένη», το οποίο και αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου.

Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της πολύ γνωστής ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η σπουδαία ηθοποιός έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή της την Παρασκευή (06/10), μετά από νοσηλεία στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Την Μαίρη Χρονοπούλου θέλησε να αποχαιρετήσει η Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να της αφιερώσει το τραγούδι «Ελένη» που είχε γράψει πριν χρόνια ο Νίκος Καρβέλας για μια θαυμάστριά της που είχε φύγει από τη ζωή.

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε στη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μία γνωστή της επιτυχία που σημαίνει πολλά για εκείνη.

«Θυμάμαι, της είχα γράψει ένα γράμμα που έλεγε, “Ελένη, εκεί που πας, κοίτα να είσαι ευτυχισμένη”. Και όταν είπα στον Νίκο, ότι τα κορίτσια, οι φίλες της, ήθελαν να της γράψει ένα τραγούδι, έγραψε αυτά τα λόγια, χωρίς να του έχω πει τίποτα. Κι αυτό ήταν πολύ καρμικό. Περίεργο, αυτή είναι η σχέση μας Νίκο. Απόψε, επιτρέψτε μου αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω, σε μια κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή, τη Μαίρη Χρονοπούλου» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

H τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε αφήσει εντολή, σε περίπτωση θανάτου της, να γίνει καύση και όχι ταφή. Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό «Λοιπόν», είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και είχε εκφράσει και την τελευταία της επιθυμία πριν την αποτέφρωση.

«Έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου.

Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024