Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου - «Έχασα το κοριτσάκι μου»

«Λύγισε» ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου – «Έχασα το κοριτσάκι μου»

Ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την παρουσία, την προσωπικότητά της, και τις τελευταίες της επιθυμίες.

Ο άνθρωπος που φρόντιζε «πνευματικά» και ήταν κοντά στην Μαίρη Χρονοπούλου, εμφανίστηκε καταρρακωμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη σπουδαία ηθοποιό.

«Έχασα το κοριτσάκι μου. Έχασα την Μαίρη, την μάνα μου, την αδερφή μου. Ήμασταν 28 χρόνια αυτοκόλλητοι, μέρα νύχτα μαζί. Το μοναστήρι μας είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της. Λένε «πέθανε η Μαίρη». Δεν πέθανε η Μαίρη, ζει. Τη νιώθω κοντά μου, θα μου λείψει. Τα βράδια τα «περνούσαμε μαζί». Με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε μέχρι το πρωί τις συνομιλίες μας. Πήγαινα πολλές φορές και την έβλεπα στην Αθήνα. Είχε καλούς φίλους, αλλά έλεγε αυτά που ήθελε. Σε εμένα έλεγε αυτά που δεν ήθελε, αυτή ήταν η διαφορά. Ήταν η οικογένειά μου. Πονάω και στεναχωριέμαι, πιστεύω δεν θα το ξεπεράσω. Της έλεγα να μην μένει μόνη της», είπε αρχικά.

«Τέσσερις μέρες πριν γίνει το κακό είχε πέσει πάλι. Ήταν παντογνώστης η Μαίρη. Έπεφτε συχνά αλλά δεν είχε πάθει κακό. Το τελικό ήταν την Κυριακή το βράδυ. Ήμουν στο μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στον Βόλο. Της είχα μιλήσει γιατί είχαμε υποστεί καταστροφές από τις πλημμύρες. Μου ζήτησε να δω τις ζημιές και να της πω», συμπλήρωσε.

 «Ήταν η ώρα που “έφευγε” η ψυχή της»

Ήρθα στον Άγιο Κυπριανό να φτιάξω τις ζημιές και άκουσα την φωνή της και μου λέει: «γέροντα άναψε και για μένα μία λαμπάδα». Ζήτησα από την Παναγία να την βοηθήσει, αλλά ήταν εκείνη η στιγμή που «έφευγε» η ψυχή της. Εγώ φοβάμαι τον θάνατο, εκείνη δεν τον φοβόταν. Τι να σας πω για τη Μαίρη», υπογράμμισε κλείνοντας με δάκρυα στα μάτια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024