Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Πάτρας: «Η φιλοδοξία του καθενός είναι θεμιτή, η ματαιοδοξία είναι το πρόβλημα»

Θανάσης Πάτρας: «Η φιλοδοξία του καθενός είναι θεμιτή, η ματαιοδοξία είναι το πρόβλημα»

Ο παρουσιαστής σχολιάζει τις φετινές πρωινές εκπομπές

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!»στο MEGA .

Η χρονιά είναι μαραθώνιος

«Η σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά για μένα. Την τρίτη χρονιά έχεις βρει την άνεση και ρολάρει το πράγμα. Είμαι χαρούμενος και για την Ελεονώρα και για τους υπόλοιπους συνεργάτες. Η χρονιά είναι μαραθώνιος», δήλωσε ο συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη στο «MEGA Καλημέρα».

Και συμπλήρωσε: «Όλες οι ζώνες είναι ανταγωνιστικές και πρέπει να επιλέξουμε… Θέλουμε τον ανταγωνισμό; Όταν υπάρχει ανταγωνισμός σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές παραγωγές. Το πώς θα τον διαχειριστούμε άπτεται στην ιδιοσυγκρασία και την ηθική του καθενός μας».

Ο Ηλίας Βρεττός, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Οι πανελίστες

Ερωτώμενος για τους πανελίστες με «ατζέντα», που θέλουν να γίνουν παρουσιαστές, σχολίασε ότι «είναι κάτι που συμβαίνει. Η φιλοδοξία του καθενός είναι θεμιτή. Η ματαιοδοξία είναι το πρόβλημα».

«Αν κάποιος πανελίστας δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, το εξετάζει, το επικοινωνεί στους συνεργάτες του και κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιάστης αναφέρθηκε στον Κώστα Τσουρό και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». «Ο Κώστας Τσουρός ήθελε να κάνει δική του εκπομπή. Είναι ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θεματολογία. Η εκπομπή του είναι μια νέα πρόταση, πάει καλά και εύχομαι ολόψυχα -γιατί είχαμε μια καλή συνεργασία και έχουμε μια εξαιρετική σχέση- να μακροημερεύσει», ευχήθηκε.

Σχολιάζοντας άλλες εκπομπές, παραδέχτηκε: «Είδα τον Ηλία Βρεττό στο «Μεγάλο Παζάρι» και είναι διασκεδαστικός. Δεν έχω δει τον Μάρκο Σεφερλή. Στη «Φάρμα» μου αρέσει το styling του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά είδα μόνο κάποια πλάνα».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024