Μαίρη Χρονοπούλου: «Μου την έκανες, σ’ αγαπάω πολύ» – Η συγκινητική ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη
Το αντίο του Ηλία Ψινάκη και η ιστορία από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Μαίρη Χρονοπούλου
Με μια άγνωστη ιστορία και με λόγια αγάπης αποχαιρετά ο Ηλίας Ψινάκης τη Μαίρη Χρονοπούλου, που πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από σύντομη νοσηλεία.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ηλίας Ψινάκης ήταν μαζί με τη Μαίρη Χρονοπούλου όταν η ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο Θριάσιο με σοβαρά εγκαύματα και, παρά τον πόνο, «τραγούδαγες στις νοσοκόμες «του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω».
«Να μου φιλήσεις τα φιλαράκια που μας περιμένουν»
«Πόσες δεκαετίες με γλέντια, δόξες και ξενύχτια αλλά και πόσες μέρες, εβδομάδες, μήνες, έχω περάσει μαζί σου στα νοσοκομεία, χωρίς να χάσεις ποτέ το χιούμορ σου!
Όταν είχες καεί ολόκληρη στο Θριάσιο, που ξεροστάλιαζα στο δωμάτιο σου, τραγούδαγες στις νοσοκόμες «του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω» και με έδειχνες και πόναγες και γέλαγες.
Τελικά με ένα σκαλοπάτι τα κατάφερες και μου την έκανες. Βουτάω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι να σου πω αντίο.
Να μου φιλήσεις όλα τα φιλαράκια μας που μας περιμένουν.
Σ’ αγαπάω πολύ!»
Πόσες δεκαετίες με γλέντια, δόξες και ξενύχτια αλλά και πόσες μέρες, εβδομάδες, μήνες, έχω περάσει μαζί σου στα νοσοκομεία, χωρίς να χάσεις ποτέ το χιούμορ σου!
Όταν είχες καεί ολόκληρη στο Θριάσιο, που ξεροστάλιαζα στο δωμάτιο σου, τραγούδαγες στις νοσοκόμες «του αγοριού… pic.twitter.com/Ta1IOTnIGi
— Ηλίας Ψινάκης (@IliasPsinakis) October 6, 2023
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442