Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: «Δεν πουλάω την άγρια, σκοτεινή νιότη, την εφηβεία μου»

Αντζελίνα Τζολί: «Δεν πουλάω την άγρια, σκοτεινή νιότη, την εφηβεία μου»

«Ήμουν μια πανκ, όχι ένα δημοφιλές παιδί, πήγαινα σε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών, έκοβα πράγματα γύρω μου, έκαιγα τα πάντα με τσιγάρο»

Όσοι τη θυμόμαστε από τη σχέση και τον γάμο της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, τότε που φορούσαν στο λαιμό τους «μπουκαλάκια» στο λαιμό ως μενταγιόν με το αίμα ο ένας του άλλου, πριν από είκοσι και περίπου χρόνια, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σκοτεινή υπήρξε η πρώτη νεότητα για την Αντζελίνα Τζολί.

Εκείνος ο γάμος κράτησε μόλις τρία χρόνια (2000-2003), αλλά όσο διήρκεσε, ήταν μόνιμο θέμα στις στήλες των περιοδικών και κάθε φορά όλο και με πιο kinky τίτλους και γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Η γοητεία της κρύβει και πολλές σκοτεινές σελίδες στη ζωή της

Σήμερα, μητέρα έξι παιδιών, μετά τον γάμο και το -δύσκολο- διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, εξομολογείται χωρίς να διστάζει πλέον –στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue- ότι υπήρξε «σκοτεινή» και «πανκ», ζώντας συγκεκριμένες φάσεις ως νεαρή έφηβη. Είχε ξεκινήσει και από μόλις τα 14 της χρόνια να εργάζεται ως μοντέλο στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Από το backstage, το εξαιρετικά καλαίσθητο και ενδιαφέρον making of της φωτογράφισης από τη θρυλική Άνι Λίμποβιτς για τη Vogue:

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η χολιγουντιανή… καταγωγή

Βεβαίως να θυμηθούμε ότι ως κόρη του χολιγουντιανού σταρ ηθοποιού, του Τζον Βόιτ, ήδη θα βίωνε τις δικές της πιέσεις από νωρίς, ιδίως όταν οι σχέσεις του πατέρα της με τη μητέρα της ήταν πολύ κακή, χώρισαν και για χρόνια και η Αντζελίνα  διατηρούσε πολύ ταραγμένη ή και καθόλου επαφή μαζί του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι άλλαξε το επίθετό της, προκειμένου τίποτα από την προσωπικότητά της να μην θυμίζει την καταγωγή της και την πατρική κληρονομιά της διασημότητας και τη σύνδεση μαζί του.

Χαμογελαστή σε παλιότερο πορτρέτο της

Η πανκ, επαναστατική φάση στη ζωή της

Τώρα πια που κυρίως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή της, της έχει δώσει δύναμη και σκοπό, όπως σημείωσε και η Αντζελίνα Τζολί, είναι σε θέση, φαίνεται, να εξομολογηθεί για την ύπαρξη εκείνης της δύσκολης προσωπικής της φάσης και να τονίσει η ίδια ότι «δεν πουλάει την άγρια, σκοτεινή νιότη της, την εφηβεία της».

«Ήμουν μια πανκ, όχι ένα δημοφιλές παιδί, πήγαινα σε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών, έκοβα πράγματα γύρω μου, έκαιγα τα πάντα με τσιγάρο, ανοίγοντας μικρές τρύπες στα αντικείμενα», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός. Αυτή η επαναστατική της φάση είναι κάτι που ίσως θέλει να απωθήσει και να αφήσει πίσω της στο μακρινό παρελθόν, όπως δήλωσε η ίδια.

Στη διάρκεια της εν λόγω συνέντευξης, η σταρ του Χόλιγουντ, έδειξε τμήματα του «body art» που κοσμούν το κορμί της, όπως ένα τατουάζ με αραβικό κείμενο που σημαίνει «δύναμη και ελπίδα», καθώς και μια ιταλική φράση που το νόημά της είναι «κι όμως κινείται» του Γαλιλαίου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024