Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: «Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία»

Αντζελίνα Τζολί: «Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία»

Η Άνι Λίμποβιτς φωτογραφίζει την Αντζελίνα Τζολί για το εξώφυλλο της Vogue.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν δίστασε να μιλήσει για όλα στην συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στη Vogue. Αναφέρθηκε στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της αλλά και στο ταραχώδες διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, καθώς και όσα ακολούθησαν μετά από αυτό.

«Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά η Χολιγουντιανή σταρ. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν δεν ήταν τα παιδιά της, ίσως να είχαν αλλάξει πολλά για εκείνη, ειδικά μετά το διαζύγιο από τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ.

«Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί «θέλω» να είναι», παραδέχτηκε.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραν Πιτ, που υπήρξαν μαζί για 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, (Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ), το 2016 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μια απόφαση που ξάφνιασε πολλούς. Και μπορεί από τότε να έχουν περάσει επτά χρόνια, ωστόσο, η Αντζελίνα Τζολί στη συνέντευξή της εξομολογείται πως τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους.

«Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο, δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία».

«Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία», εξήγησε. Στη συνέχεια, χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες, ανέφερε πως η ζωή είναι δύσκολη τα τελευταία χρόνια, για όλη την οικογένεια. «Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε, ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας», σημείωσε κλείνοντας.

Το νέο εγχείρημα «Atelier Jolie»

Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Vogue, μίλησε για το νέο της εγχείρημα «Atelier Jolie» και τη διαρκή εξέλιξη του στυλ της. «Δεν θέλω να γίνω μεγάλη σχεδιάστρια μόδας», λέει η Αντζελίνα Τζολί ενώ την απαθανατίζει η Άνι Λίμποβιτς. «Θέλω να χτίσω ένα «σπίτι» για να γίνουν άλλοι άνθρωποι σπουδαίοι στη μόδα».

Η Αντζελίνα Τζολί είπε στη Vogue ότι ο ρόλος της ως μητέρα τη βοήθησε να περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

«Το να έχω παιδιά με έσωσε και με έμαθε να είμαι διαφορετική σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε στη Vogue. Πηγή φωτογραφίας: Instagram/@angelinajolie

Όταν πρόκειται για το «Atelier Jolie», ο στόχος της Αντζελίνα Τζολί είναι να δημιουργήσει μία κοινότητα, και από αυτή την άποψη, το project της σπάει το παραδοσιακό καλούπι. Η κόρη και ο γιος της Αντζελίνα Τζολί, δε, Ζαχαρά και Παξ συμμετείχαν στο «Atelier Jolie» από την αρχή.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024